1 motiv să crezi în proiectul ASU Politehnica Timişoara

January 19, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Sport

Centrul de copii şi juniori ASU Politehnica Timişoara este motivul la care m-am oprit astăzi, unul din motivele care mă fac să cred în viitorul proiectulului susţinut de Druckeri.

Centrul de copii înseamnă viitorul clubului, ştiu că sună a clişeu dar nu e.

 

Cu toţii ne dorim ca peste 5-6 ani, în anul centenarului, de exemplu, să avem în teren tineri jucători crescuţi la Baza 2 şi pe Ştiinţa.

Mai mult de atât dincolo de a fi o pepinieră pentru echipa mare, Centrul de copii e în acelaşi timp un loc în care cei mici au ocazia de a învăţa ce înseamnă pasiunea pentru alb-violet, ce înseamnă Poli, ce înseamnă Timişoara.

Şi mai ales că principiile şi tradiţia contează mai mult decât divizia în care joci, ori decât rezultatele de moment.

 

Druckerii au lansat la finalul lui 2015 o campanie prin care poliştii pot sprijinii în mod direct Centrul de copii şi juniori, urmând pe undeva modelul de la echipa mare.

Poţi trimite la numărul 7473 un mesaj cu textul POLI pentru a dona 5 euro + TVA, bani ce vor fi direcţionaţi exlusiv spre Centrul de copii şi juniori. Numărul este disponibil în reţelele Orange şi Vodafone.

După trimiterea mesajului veţi primi un cod care atestă calitatea de membru susţinător al proiectului Centrul de copii şi juniori al ASU Politehnica Timişoara.

 

Centrul de copii şi juniori ASU Politehnica Timişoara are în acest moment grupe de copii şi juniori (C, D şi E) născuţi între 2002/2003 şi 2006/2007 antrenaţi de profesorii-antrenori Iulian Prodana şi Cristi Gălan.

Rezultatele muncii şi pasiunea celor mici aduc deja rezultate, grupa de juniori 2002/2003 a participat, sâmbătă, 16.01.2016, la “Kikinda Fair Play Cup“, câştigând la categoria lor de vârstă o competiţie puternică, cu echipe din Serbia, Slovenia si Romania. De menţionat şi că Alex Rusu a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Turneului de căătre antrenorii echipelor participante.

 

Toate detaliile despre activitatea celor mici sunt disponibile și pe pagina de facebook al Centrului de Copii şi Juniori ASU Politehnica.

centrul de copii si juniori politehnica timisoara

 

 

Profit de ocazie să anunţ şi Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi ASU Politehnica Timişoara:

Societatea Sportivă Politehnica Timișoara.

 

Fă-te auzit, implică-te în viitorul Politehnicii. Sâmbăta aceasta, în data de 23 ianuarie, te așteptăm la Facultatea de Mecanică a UPT pentru o nouă Adunare Generală a Membrilor Cotizanți în cadrul căreia vom analiza turul de campionat și vom stabili strategia cu care vom aborda returul și implicit promovarea în Liga a II-a.

 

Te așteptăm cu idei, propuneri, păreri, soarta clubului e în mâna noastră. Nu rata această ocazie.

 

Tempo Poli!

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.