2 ani de citadinul.ro

February 10, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice
citadinul, aniversare

Se împlinesc astăzi exact 2 ani de când citadinul.ro a apărut online, doi ani în care am trecut prin mai multe etape, în care am fost de mai multe ori aproape să renunț, dar care, într-un final, pot spune că m-au dus spre cea mai potrivită direcție.

citadinul, aniversare

Aniversarea de azi e una specială pentru că mă prinde în Timișoara cu ocazia concertului Mono organizat de DonisArt în Daos și pentru că sunt aici aproape toți cei care s-au implicat anul trecut în activitate Citadinului, adică Ana Maria C și subsemnatul, singura absentă fiind Alexandra, cea alături de care am ajuns de fapt la numele acesta după mai multe discuții și variante, în iarna lui 2011.

Au fost câteva luni în care nu am mai scris deloc, mi-a luat ceva vreme să îmi găsesc motivația și direcția justă. La capitolul mulțumiri pentru direcția în care au luat-o lucrurile  în 2012 trebuie să încep cu Ana Maria C și ale ei cronici. M-a convins că merită să scriu oricât de rar, despre oameni care au o pasiune și fac lucruri frumoase, altfel.

Îi mulțumesc Alexandrei pentru înțelegere și sprijin, probabil că uneori devin enervant când seara sau în weekend, după lucrul pentru job-ul ”oficial” care și așa e cam mult, mai rămân la calculator ca să scriu și pe Citadin.

Le mulțumesc și celor care în vară, sau la un moment dat mă întrebau de ce nu mai scriu, și nu în ultimul rând vă mulțumesc tuturor celor care mă citiți.

Planuri, am încetat să mai fac după vreo 6 luni de scris, așa că nu am declarații spectaculoase în sensul ăsta. Mă bucur că de ceva timp reușesc să păstrez un ritm cât de cât constant și să scriu articole pe care să le recitesc cu plăcere.  Ceea ce sper să fie cazul și în următoarele luni.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să ne urez să ne recitim cu bine pe 10 februarie 2014.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.