2013 cu Poli, case din containere, Rom Tricolor şi Coca Cola

December 31, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Au rămas câteva ore din 2013, un an care a fost pentru mine unul cu destule surprize şi schimbări neaşteptate, schimbări şi căutări care s-au reflectat şi în postările de pe Citadinul.

2013

A fost fără îndoială anul cel mai reuşit pentru Citadinul, asta în primul rând pentru că am reuşit să scriu pe tot parcursul anului fără pauzele care mai apăreau în anii trecuţi, iar cele 181 de articole scrise în 2013 înseamnă un articol la două zile.

Cei mai mulţi vizitatori au ajuns pe site din google, respectiv din facebook.

Cel mai citit articol rămâne Casa noastră din containere, postat în februarie 2012, tot anul trecut am postat şi articolul despre Panourile fotovoltaice pentru casa din container care a strâns la rândul lui vizite bune din căutări.

Cel mai citit articol de anul acesta e Top 10 oraşe din România, un top al oraşelor, după numărul de locuitori, conform ultimului recensământ. Urmează apoi 6 reclame la ciocolata ROM tricolor comentate, încă o dovadă că articolele de acest gen prind cel mai bine.

ACS Poli reprezintă totuşi Timişoara… a fost articolul cu cele mai multe citiri într-o singură zi, datorită preluării pe câteva grupuri de pe facebook şi pe forumul druckerilor. E şi articolul cel mai comentat, mai ales negativ de către susţinătorii fostei echipe din Recaş întrucât ideea articolului e aceea că Poli nu joacă acum pe Dan Păltinişanu.

De ce ai vrea o sticla de Coca Cola cu numele tău, o mică glumă după o discuţie cu un prieten, s-a dovedit a fi o idee bună. Chiar dacă eu am considerat o aiureală această campanie, succesul articolului şi de fapt succesul ideii lansate în foarte multe ţări, m-au contrazis.

Ce e un hipster, Emil Cioran despre muncă, identitate şi libertate, 8 trupe şi artişti din Timişoara, interviul cu Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, articolul despre Blazzaj sau cel despre romanul Minciuni pe canapea, sunt alte cateva articole citite.

Aş mai aminti aici câtea articole la care am muncit şi care poate n-au avut parte de vizibilitatea pe care o merită: Top 10 edituri româneşti pe facebook. Socializare online forum vs facebook ori Salariile din Social Media în 2013, o analiză a unui studiu publicat în octombrie, un studiu “de pionierat” important şi relevant mai degrabă prin faptul că a fost realizat decât prin rezultatele (discutabile) oferite.

Sigur, privind retrospectiv, ar fi lucruri pe care le-aş face altfel, sunt articole pe care aş fi vrut să apuc să le scriu (vreo 3 doar în ultimele 10 zile) dar trăgând linie pot spune că 2013 a fost un an pozitiv pentru Citadinul.ro.

Nu îmi rămâne decât să vă mulţumesc că mă urmăriţi  să vă urez La Mulţi Ani şi să ne citim cu bine în 2014.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.