3 ani de Setup Venue cu Suie Paparude şi Dillinja

March 21, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente


Au mai rămas câteva zile până vineri, prima seară a week-end-ului aniversar: 3 ani de Setup Venue.

Setup Venue a luat locul locul unei clădiri industriale, iar ca punct de reper e suficient să menţionez faptul că e situat lângă Fabrica de Bere Timişoreana. Setup a fost gândit ca un cadru pentru evenimente muzicale, spectacole, proiecţii dar şi pentru alte diverse activităţi culturale care ţin de viaţa culturală a Timişoarei.

Setup a atras încă de la început şi pentru că evenimentele muzicale promovate acoperă o arie destul de mare: de la muzica electronică urbană cu tot ce înseamnă asta, până la concerte de rock, punk, hardcore, jazz sau hip-hop.

Evenimentele de vineri şi sâmbătăt sunt prezentate de către organizatori :

Ziua 1, vineri 25 martie – Chintesenţiala trupă de muzică electronică românească: Suie Paparude revin în 2011 la Timişoara pentru aniversarea a 3 ani de Setup Venue cu atitudine de şcoală nouă şi suflet în aparat. Alături de ei: Sensorship (TMBase), Some (Finalist TM:DJ Challenge).

Ziua 2, vineri 26 martie – Unul dintre cei mai apreciaţi şi influenţi artişti din muzica electronică urbană, Dillinja este cunoscut pentru soundul sau visceral, împins de legendarul său Valve Sound System din Londra. Alături de el: Dudu (anonimTM), Padre (finalist TM:DJ Challenge).

Mai multe detalii despre de artişti şi aniversare pe www.setuptm.ro.

Pentru că îi urmăresc de cel puţin doi ani, pot spune că din punctul ăsta de vedere, adică al informaţiilor oferite online, Setup e un model de urmat pentru concurenţa din Timişoara.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.