48H / Made in TM – Timişoara se întâmplă!

May 22, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

trüšchöpt ediţia a 8-a a evenimentului care propune 48H de muzică non stop are loc la Pădurea Verde. Evenimentul 48H – Timişoara se întâmplă este organizat de Made in TM şi Anonim TM începând de vineri după amiaza, pe 30 mai, şi până în prima parte a zilei de duminică, 1 iunie 2014.

48h mitm
Timişoara se intamplă! va însemna mai mult de 30 de act-uri, 7 live bands şi 80 de artisti. În plus pe parcursul zilei vor avea loc o serie happening-uri şi alte activităţi: cursuri de yoga în zona de chillout, atelier de reparaţii biciclete asta doar din ce am aflat eu. La faţa locului de bunul mers al lucrurilor se vor ocupa şi 20 de barmani, 10 bucătari, iar una din surprize va fi pizza pregătită de Leizaboy.

A 8-a ediţie de patruzeci şi opt de ore de muzică non-stop îşi readuce să readucă vibe-ul original şi originar al party-urilor bune pentru toti cei care cred că răbdarea este o virtute.

Pe scenă şi la pupitre se vor perinda trupe şi artişti din Timişoara dar şi o serie de invitaţi străini: B.A.U.B.J.O., Calibre, Implant pentru Refuz, Le Grand Uff Zaque, Thy Veils, Brum, Grave for Sale, Dubese, Mighty Boogie, AnonimTM Crew (găsiţi lista completă un pic mai jos).

Locatia evenimentului 48H – Timişoara se întâmplă! se află undeva la ieşirea din oraş, se poate ajunge acolo cu bicicleta, busul M35, evident maşina, dar şi pe jos.


harta 48h TM
În zilele care urmează o să apară probabil şi programul pe ore/zile. Revin şi eu cu un update, pentru informaţii suplimentare şi alte detalii urmăriţi pagina Made in TM şi evenimentul pátrüšchöpt – 48H/ Made in TM.

Eu am ales şi două “ilustraţii muzicale”, însă puteţi găsi mult mai multe muzici accesând paginga evenimentului.

Line-up complet:

Calibre (signature records)

Addison Groove (Swamp81/ 50Weapons) UK
dj Presha (samurai music, red seal) NZ
Cadik (Chi Recordings/ Tilos) HU

B.A.U.B.J.O. (Brigada Artistica Urbana ft. Bucharest Jazz Orchestra) live
Implant Pentru Refuz (live)
Thy Veils (live)
BRUM (live)
Exit Oz (live)
Grave for Sale (live)
Le Grand Uff Zaque (repozit records) DE (live)

Soulheads // Calibro45 (anonimTM)/ Rapala/ Mandel
Beepo & Mental Chemistry (Bassdrive/TM)
DuBase (guerilla outernational)
WRK (lbc)
Mighy Boogie (Moondrop, VIM Records)
Injektah (Fiyah Burn Sound)
Kojokstan
Dr.Dan (TMBase)
Phoneme (Hibrid Records)
dj Angel (Souled Out)
Rawcutz
Phobe1
Louis Nichols
BIA & Tina (anonimTM)
Seba1394 (anonimTM)
Dudu ft. Tina MC (anonimTM)
Newgotti (anonimTM)
Pristvi (anonimTM)

Achiziţionat în avans, biletul pe ambele zile costă 65 de lei şi se poate găsi în reţeaua U-Man din toată ţara, la D’arc The Bar si Mal. La locaţie, preţul va fi de 80 de lei pentru ambele zile sau 50 delei pentru o zi. Camparea este gratuită!

48H/ Timişoara se întâmplă!, un eveniment propus de Made in TM şi Anonim TM de pe 30 mai până pe 1 iunie 2014, la Pădurea Verde din Timişoara.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.