50.000 de voturi în alb pentru Adrian Orza

June 1, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Social & Politica

55.422 au fost voturile care l-au făcut pe Nicolae Robu Primar în 2012, atunci când avea în spate maşinăria de vot a USL.

În contextul alegerilor de pe 5 iunie 2016, 50 de mii de voturi (poate chiar mai puţin) vor asigura cu certitudine fotoliul de Primar al Timişoarei.

Dintre toţi candidaţii, Adrian Orza e cel care ar putea să îl învingă pe deja aclamatul viitor Primar, acelaşi Nicolae Robu, spaima zebrelor şi prietenul celor de la Timesnewroman.

Asta se poate întâmpla doar dacă noi timişorenii vrem cu adevărat ca Robu să plece şi pe 5 iunie mergem la vot.

Timişoara are şansa de a fi un oraş care îşi alege Primarul în ciuda blaturilor electorale puse le cale de partidele politice, în frunte cu PNL şi PSD.

Dacă 50 de mii de voturi vi se par multe, gândiţi-vă că pe facebook au cont 260 de mii de Timişoreni, că există câteva grupuri cu zeci de mii de membri care se pot mobiliza extrem de uşor.

E suficient ca fiecare dintre noi să convingă 2-3 oameni că se poate, că nu suntem condamnaţi să fim pentru alţi 4 ani la cheremul lui Nicolae Robu, al toanelor si al intereselor lui.

Timişoara suntem noi.

Nu ştiu dacă la modul absolut Adrian Orza poate fi cel mai bun Primar pentru Timişoara, dar ştiu că astăzi, în perspectiva alegerilor din 5 iunie, e cea mai bună soluţie.

Sunt gata mai ales să îmi asum responsabilitatea de a-i urmări activitatea pe toată durata mandatului de Primar li de a-l trage de mânecă, dacă va fi cazul.

Iar dacă vom face cu toţii asta, nu are cum să nu fie o soluţie câştigătoare pentru Timişoara.

 

Aici e lista secţii de votare alegeri locale Timisoara 2016

 

(credit foto: www.facebook.com/EYE-IN-THE-SKYwww.eyeinthesky.ro )

1 comments

  • Reply

    silviu / 02 Jun

    de acord cu tine

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.