6 pentru IPR – Cartography

May 13, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Implant pentru Refuz sunt în plină campanie de crowdfunding pe platforma We Are Here. Demarată pe 1 mai, campania IPR – Cartography are ca sumă ţintă 6 mii de euro necesari trupei pentru a finaliza şi lansa albumul. Dacă nu aţi făcut-o deja vă propun 6 dintre multele motive care v-ar putea determina să fiţi alături de Implant pentru Refuz.

ipr cartography 2014

În ultimele săptămâni, trupa a susţinut o serie de concerte, chiar ieri i-ati putut vedea şi asculta live la GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Serban, acolo unde l-au avut ca invitat pe Dan Byron. Campania IPR – Cartography se va încheia pe 31 mai 2014, iar în acest moment s-au strâns peste 3500 de euro.

Motivaţiile pentru implicarea într-un asemenea proiect pot fi dintre cele mai diverse şi mai ales personale. Ca un exerciţiu de imaginaţie, m-an gândit la 6 astfel de motive.

 

1. Eşti alături de una din trupele care au curajul să îşi păstreze independenţa faţă de casele de discuri şi de condiţionările acestora, o trupă care nu acceptă limite în creaţie, asta pentru că Rezistenţa continuă nu e doar titlul unei piese.

2. Susţinând Cartography spijini scena underground, oferi un exemplu şi o încurajare pentru alte trupe independente aflate în căutare de soluţii pentru a merge mai departe.

3. Poţi să primeşti CD-ul sau Vinil-ul original Cartography, cu autograful tuturor membriolor IPR.

4. Poţi să petreci un weekend alături de Implant pentru Refuz, poţi să apari într-un videoclip, sau poţi să ai acces pe viaţă la toate concertele trupei.

5. A propos de concerte, unul din pachetele campaniei are ca premiu un concert IPR organizat oriunde îţi doreşti tu.

6. Nu în ultumul rând, pentru că Implant pentru Refuz merită şi pentru că anul viitor împlinesc 20 de ani!

Concluzia e simplă, au mai rămas 19 zile din campania IPR – Cartography de pe We Are Here, aproape trei săptămâni până la data la care trebuie atins paragul propus de 6 mii de euro.

Participă, contribuie, fii producător al acestui album!

 

Iar în toamnă ne reintâlnim cu Implant pentru Refuz în turneul de promovare a albumului Cartography!

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.