Alternative 4 – Underlooked (video) – Piesa de duminică

January 12, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Alternative 4 trupa lui Duncan Patterson a relansat în 2012 albumul de debut, The Brink. La sfârsitul lui decembrie a apărut și un videoclip nou, pentru Underlooked.

Alternative 4 a fost în concert in The Silver Church în decembrie 2012. E unul din puținele concerte la care îmi pare rău că nu m-am mobilizat să ajung, așa că din când în când îmi aduc aminte și mai ascult un pic de Brink.

Așa se face că ieri seară am ajuns la ideea unei postări dedicate Alternative 4, ocazie cu care am descoperit și videoclipul lansat în decembrie pentru Underlooked.

Duncan Patterson, cel care se află în spatele proiectului Alternative 4, a fost membru Anathema (de fapt numele trupei preia numele unui album Anathema) și pe care îl regăsim și în proiecte ca Antimatter sau Ion a anunțat cu ocazia lansării videoclipului și că Simon Flatley e noul membru al trupei, înlocuindu-l pe Mark Kelson. (via alternative4.band)

Partea cea mai importantă e că au următorul album Alternative 4The Obscurants a ajuns deja în faza de postproducție și va fi lansat anul acesta.

Ceea ce mă face să sper că poate cândva în toamnă îî vedem poate pe Alternative 4 în România în turneul de promovare The Obscurants.

The Brink poate fi ascultat online, iar despre concertul Alternative 4 din The Silver Church avem si noi, aici, o poveste și câteva imagini.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.