ASU Politehnica se întoarce pe Dan Păltinişanu

April 17, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Sport

Asu Poli - Corvinul Hunedoara

ASU Politehnica revine pe Dan Păltinişanu pentru meciul cu Corvinul Hunedoara din etapa a 22-a a ligii a III-a, marţi 19 aprilie de la ora 19.

Druckerii se întorc în Peluza Sud după acel spectaculos 6-2 cu Ripensia din primăvara lui 2015. Asta după ce în ultimii patru ani au făcut spectacol pe Şiinţa, acolo unde ASU Poli îşi joacă momentan meciurile de acasă.

În ciuda unui început de retur cu destule emoţii, Poli va începe meciul din postura de lider, iar trei puncte în meciul de marţi, i-ar apropia pe violeţi cu încă un pas de eşalonul secund.

Chiar dacă promovarea nu este un obiectiv în sine, atât susţinătorii cât şi staff-ul echipei sunt gata să facă încă un pas înainte în drumul relansat în 2012.

Timişorenii sunt aşteptaţi la un nou spectacol, atât în teren cât şi în tribune, spectacol ce va fi onorat şi de un număr important de susţinători ai echipei din Hunedoara.

Organizatorii au anunţat şi o serie de premii pentru cei ce vor fi alături de Poli marţi seara. Tocmai de aceea li se recomandă suporterilor să păstreze biletul de acces pe stadion, extragerile se vor face în baza seriilor, câștigătorii urmând să prezinte biletul pentru a intra în posesia premiului.

poli tombole

Biletele vor fi disponibile fireşte în seara meciului la stadion, dar pot fi deja achiziţionate la D’arc, U-man, Bierhaus, Yugoslavia la preţul de 5 lei (Peluza Sud) şi 7 lei (Tribuna I).
Ultimele detalii despre meciul ASU Politehnica Timişoara – Corvinul Hunedoara, de marţi, 19 aprilie 2016, ora 19, vor fi anunţate pe siteul oficial şi pe pagina de facebook a echipei

www.facebook.com/ASU Politehnica Timişoara

http://www.sspolitehnica.ro

 

Înainte POLITEHNICA!

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.