Axis of Awesome – 4 Chords Song (47 de hit-uri/6 minute)

January 31, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

The Axis of Awesome e o trupă australiană care are ca obiect de activitate ceea ce se numeşte “comedy rock” sau altfel spus treaba lor constă în a reinterpreta şi parodia cât mai năstruşnic piese din repertoriul internaţional mai mult sau mai puţin actual.

Oamenii cântă împreună de prin 2006 şi au lansat deja 3 albume pe care însă le amintesc doar, pentru că motivul pentru care discutăm azi despre ei este o singură piesă, cea mai mare reuşită a lor, care se intitulează “4 Chords”!

4 Chords” e un colaj aka medley care include 36 de hit-uri pop care sunt cântate absolut la fel pentru că structura şi construcţia lor sunt asemănătoare, demonstrând astfel că diferenţele dintre ele sunt încă şi mai mici decât par.

Nu intru în detaliile tehnice, fie-mi iertată comoditatea de moment, dacă cineva are amabilitate de a le lămuri, îi voi foarte mulţumi, dacă nu, o să revin la un moment dat cu precizările necesare.

Aşa că momentan ne concentrăm pe muzică. The Axis of Awesome nu au o listă bătută în cuie cu piesele incluse in “4 Chords Song” acestea variază de la un spectacol la altul.

După ce au trecut cu spectacolul pe la cele mai importante televiziuni din spaţiul britanic mai ales, în au lansat şi un “videoclip oficial 4 Chords

Aceştia sunt The Axis of Awesome cu 4 Chords. Nu ştiu dacă dezvăluie nişte “secrete” ale industriei muzicale, nu ştiu dacă simplifică şi duc totul în derizoriu şi dacă asta e bine sau nu.

Important e că ne fac să stăm un pic şi să ne gândim la ce ascultăm si mai ales la ce ni se vinde.

Deşi există şi varianta cealaltă, să ne bucurăm fiecare de muzica lui si de spectacolul lor, asa cum o faceam de exemplu in cazul lui David Armand.

Fără teorie muzicală.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.