Bat Dad via Vine (video viral)

September 23, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Bat Dad e cel mai recent video viral. Bat Dad e un tip din Atlanta care își chinuie familia, soția și mai ales cei doi copii înregistrând cu ajutorul aplicației Vine a celor de la Twitter secvențe de câte 6 secunde. Unele dintre ele amuzante, altele… mai puțin.

batman-logo

Zilele trecute a postat pe youtube un colaj de aproape 3 minute care a strâns peste 4 milioane de vizualizări, asta după ce povestea devenise virală și pe BuzzFeed, Yahoo și Reddit.

Se știe, Batman e un tip simpatic, indiferent de actorul din spatele personajului. Bat Dad în schimb tinde să devină enervant, deși câteva faze sunt chiar reușite.

Ideea cu Bat Dad nu e nouă, cei de la South Park au folosit-o în urmă cu ceva vreme (a propos de South Park, peste două zile începe noul sezon).

Dacă stai să te gândești e chiar ciudat că n-a folosit nimeni ideea asta pentru ceva mai consistent.

Nu știu dacă Bat Dad a fost pur și simplu un tip cu o idee tare (sau un tip cu o obsesie cam infantilă pe care, bravo lui, a reușit să o transforme în ceva memorabil) sau e o campanie pusă la cale de vine.co.

Indiferent de situație, toară povestea e o nouă dovadă a faptului că mediul online e plin de oportunități pentru cei care din noroc sau în urma unor planuri bine puse la punct au curajul să vină cu idei noi.

Dacă vă pasionează subiectul, puteți să îl urmăriți pe Bat Dad pe contul de Twitter BatDad, acolo unde continuă să posteze clipuri.

 

E povestea asta cu Bat Dad un video viral autentic tu o dal mai departe?

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.