Bogdan Ota în concert la Cinema Patria

May 24, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente
concert, days of wrath, spectacol

Day of WrathRevelația, este spectacolul-concert pe care Bogdan Ota îl aduce la Cinema Patria din București pe 14 și 15 iunie 2013. Va fi un spectacol total de muzică clasică, sunet, lumini și efecte speciale pregătite de compozitorul și pianistul Bogdan Ota alături de Nordic Sonata Orchestra.

concert, days of wrath, spectacol

Bogdan Ota, asemeni spectacolului său, e unul din cei mai spectaculoși artiști români la ora actuală. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, a impresiont cu pianul și spectacolul său publicul și juriul ”Norway Got Talent”, asta în urmă cu aproape doi ani, moment de la care, întreaga lui carieră a cunoscut o ascensiune impresionantă.

Dar cel mai bine e să îl lasăm pe Bogdan să ne spună povestea:

Despre spectacolul DAY OF WRATH ”Revelația” organizatorii spun că s-a născut dintr-o viziune artistică de excepție, la baza căreia se găsește întâlnirea splendidă dintre mai multe arte: muzică, balet modern și imagine vizuală (proiecție de videoclip).

Spectacolul propune o viziune constructivă asupra conceptului biblic și asociază Revelația / Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renașterea, salvarea, un nou început, speranța și recompensa divină. Distrugerea simbolică a vechilor principii ale omenirii face posibilă reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justiție și echitate, iar Revelația reprezintă exact momentul declanșator al unei etape de progres spiritual.

Cei care nu au avut răbdare să urmărească materialul video de mai sus, pot citi în cele ce urmează informații interesante despre Bogdan Ota și spectacolul pe care îl putem vedea la Cinema Patria:

Bogdan Ota va promova la București, pe 14 si 15 iunie, albumul ”Day of Wrath”, împreună cu Nordic Sonata Orchestra care îl acompaniază pe artist în concertele și performance-urile sale. Primul concert din acest turneu a avut loc în februarie în Cluj, pe scena Operei Naționale și s-a bucurat de o reacție copleșitoare din partea publicului (sold-out în timp record). În luna martie artistul a concertat în Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar în luna iulie va reveni pe continentul australian pentru alte două concerte, urmând apoi să plece în SUA, unde fanii îl așteaptă cu nerăbdare.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

În 2012 artistul lansează proiectul de New Age Symphonic ”Nordic Sonata Orchestra” și primul său album intitulat „DAY OF WRATH”, produs de casa de discuri Electrecord. Tot în același an are loc lansarea cărţii “Bogdan Ota şi pianul care apropie Cerul”, scrisă de către jurnalistul Constantin Ivaneș, alias Sergiu Alex.

De altfel, încadrarea artistului în genul New Age Symphonic îi aparține lui Constantin Ivaneș, realizatorul emisiunii ”Incursiuni de meloman” la Radio Cluj, cel mai autorizat critic și comentator în materie de New Age Music din țară, cronicar activ și foarte apreciat la Zone Music Reporter (SUA).

Un moment important în cariera artistului este înființarea Bogdan Ota Management, cu sediul in New York. Entitatea a fost creată la inițiativa unui mare fan al artistului, Robert Diaz, un om de afaceri american, care a devenit și managerul lui. Acesta a decis să-l ajute pe compozitorul român astfel încât numele și talentul lui să fie recunoscute la nivel mondial. Obiectivele echipei sunt: Hollywood, Broadway si jocurile video în care muzica de tipul celei pe care Bogdan Ota o compune câștigă din ce în ce mai mult teren.

Prețurile biletelor:
VIP1 – 250 lei (include accesul la VIP Lounge înainte și după concert unde va avea loc un cocktail)
VIP2 – 200 lei (include accesul la VIP Lounge înainte și după concert unde va avea loc un cocktail)
CAT I – 150 lei
CAT II – 120 lei
CAT III – 80 lei
Biletele se găsesc pe www.BogdanOta.com si pe site-urile de bilete: www.myticket.ro,  www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro

Dacă v-am făcut curioși, puteți afla mai multe despre artist pe siteul oficial BogdanOta.com sau pe pagina, la fel de oficială de facebook BogdanOtaOfficial.

Spectacolul Day of Wrath – Revelația îl va aduce pe Bogdan Ota pe scena de la Cinema Patria pe 14 și 15 iunie 2013.

E prima dată când vă întâlniți cu muzica lui Bogdan Ota sau l-ați mai ascultat?

Eu recunosc că deși am mai citit materiale legate de acest spectacol, și chiar mă documentasem puțin, abia acum m-a prins cu adevărat muzica, si chiar sunt curios să văd show-ul.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.