Cartography – albumul pe care IPR îl lansează împreună cu fanii

April 6, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Implant pentru Refuz pregătesc lansarea albumului Cartography, al şaptelea album IPR şi în acelaşi timp primul după “o perioadă lungă de reconsolidare, de scris, de rescris, de compus și cântat împreună” după cum spun chiar ei.

ipr cartography

Cartography e de asemenea primul material pe care Implant pentru Refuz îl lansează alături de fanii care pot contribui direct realizarea materialului prin implicarea în campania de crowdfunding demarată pe platforma We Are Here.

Susţinătorii pot investi în pachete ce includ o mulţime de variante, de la albumul Cartography în format digital cu o săptămână înainte de lansare, tricouri, hanorace în ediţii speciale realşizate cu ocazia campaniei de crowdfunding de pe We Are Here, Cd-ul ori vinilul cu autograf, dar şi ocazia de a-ş vedea numele sau logo-ul companiei pe album, ca producător, invitaţii la concerte, un weekend cu trupa sau chiar un concert dedicat în locaţia aleasă de susţinător

Independenți de o casă de discuri și fără limite în creație, ne-am gândit la această colaborare directă – o chemare la arme; să facem împreună acest album. Avem acum oportunitatea de a crea acest material cu voi, oamenii care cred în noi, care ne-ați susținut de-a lungul timpului și care ne-ați inspirat să mergem mai departe. – IPR

Cea mai cunoscută trupă de hardcore din România, Implant pentru Refuz s-au format în 1995 la Timişoara şi au până astăzi în portofoliu albumele Implant pentru refuz (1996), Permis postsinucidere (1997), Culori (1999) , Oameni fără fețe (2001) , Monolith (2007) şi Otheroot (2009).

Implant pentru Refuz sunt astăzi:

Alexandru Hera – tobe
Stefan Czifrak – ghitara bass
Razvan Nicov – ghitara
Valentin Popescu – ghitara
Octavian Horvath – voce

Campania de crowdfunding pentru noul album al trupei a debutat la începutul lui aprilie şi se va încheia pe 31 mai 2014.

Cu ajutorul sumei obţinute din pachetele cumpărate de susţinători, mai sunt de făcut înregistrări și reamping, mixaj și mastering, grafica albumului și a materialelor promoționale, producerea propriu-zisă a CD-urilor, vinilurilor, tricourilor, hanoracelor cu care trupa răsplăteşte investiția celor care le e alături.

În cazul în care vor strânge peste 6000 de euro IPR vor filma și un videoclip, iar dacă depăşesc 8000 de euro, vor organiza un turneu de promovare a albumului, în cât mai multe orașe din țară.

Toate detaliile despre campanie, despre pachetele propuse sunt disponibile pe www.we-are-here.ro – Cartography – IPR.

Primul pachet costă 5 euro şi vă oferă albumul Cartography în format digital cu o săptănă înainte de lansare, pentru 10 euro puteţi opra între album cu autograf şi un tricou, pachetul de 20 de euro le include pe amândouă, la 25 de euro pachetul include un vinil, la pachete de 30 de euro intră în scenă şi hanoracele, iar până în 60 de euro există mai multe variante care include CD şi / sau vinil + tricouri şi / sau hanorac.

Între 100 de euro şi 1500 de euro există mai multe variante de pachete ce oferă pe lângă CD, vinl, tricou şi hanorac, numele menţionat pe album ca producător (100 de euro), o repetitie specială IPR (200 de euro), apariţia într-un videoclip (250 de euro), un weekend de distracţie şi repetitii (300 de euro), acces gratuit pe viaţă la evenimentele organizate de IPR (400 de euro), Pachetul “încredere oarbă, altfel spus, pachetul surpriză (1000 de euro) şi un concert dedicat, în locaţia aleasă de tine (1500 de euro).

Implant pentru Refuz susţin o serie de concerte prin ţară în perioda următoare. Le puteţi urmări activitatea pe facebook Implant pentru Refuz (pe 11 aprilie sunt la Bucureşti în Fabrica, iar pe 12 la Mangalia în New La Scena)

Campania de crowdfunding va continua după cum spuneam până pe 31 mai pe We are here.ro. Până astăzi 25 de susţinători u contribuit cu 576 de euro, dar mai e mult până la targetul impus. Ar mai fi de precizat că în cazul în care nu va fi atinsă suma de 6000 de euro banii vor fi returnaţi şi că toate pachetele vor fi oferite începând cu luna ocrombrie a acestui an.

Cred că Implant pentru Refuz vor avea de organizat şi un turneu prin ţară în această toamnă şi că vor depăşi pragurile impuse.

Nu de alta, dar pe lângă faptul că merită tot sprijinul nostru, şi pachetele oferite sunt mai mult decât interesante.

Voi reveni în perioada următoare cu situaţia campaniei.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.