CautaEroi.ro, oferte de job pe reţelele de socializare

March 28, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Media


Am aflat astăzi despre un nou proiect online, care mi se pare cel puţin interesant pentru toată lumea, fie că e vorba de cei care îşi caută un job fie că e vorba de angajatori:

CautaEroi.ro este singura aplicatie online din Romania, destinata promovarii anunturilor de angajare, care integreaza cele mai utilizate retele de socializare: Facebook, Twitter, LinkedIn si Google Buzz. CautaEroi.ro se adreseaza atat angajatorilor cat si candidatilor, oferind o gama variata de aplicatii software care faciliteaza procesul de recrutare in mediul online.

CautaEroi.ro isi propune sa inlature barierele din comunicarea candidat – angajator, adoptand un sistem de recrutare mai apropiat de viitorii angajati. Candidatii pot dialoga cu actualii angajati ai unei companii si pot face schimb de informatii pentru a afla daca se potrivesc mediului organizational. Un grad ridicat de interactiune cu candidatii creste nivelul de interes al acestora si consolideaza o imagine ca anagajator de top. Aplicatia Facebook – CautaEroi, impreuna cu motorul de cautare a job-urilor sunt disponibile tuturor utilizatorilor.

Toate detaliile sunt bineînţeles disponibile pe www.cautaeroi.ro

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.