Citadinul în 2017

December 31, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Îmi doresc ca 2016 să fii fost, şi să rămână, cel mai puţin spectaculos an pentru Citadinul, probabil anul în care m-am ocupat cel mai puţin de site şi cu scrisul dar şi cu partea tehnică, de actualizări şi nu numai.

Aşa cum anticipam pe final de 2015, am renunţat treptat la orice colaborare iar pe moment nu mai anunţ ori susţin nici evenimente, oricât de culturale ar fi ele şi oricât de interesante mi s-ar părea. Nu a fost o decizie uşoară, tocmai pentru că asta era una din particularităţile şi obiectivele cu care am plecat la drum, dar pentru moment asta e soluţia la care am ajuns.

Nu mi-a reuşit planul de a transforma www.facebook.com/Citadinul.ro/ intr-un “hub informaţional” pe cultură şi societate.

Pe lângă cele câteva comunicate publicate, 2016 mă lasă cu câteva articole care mă motivează să continui, chiar şi asa, mult sub parametrii pe care mi i-as dori.

Politică, social, Politehnica Timişoara, cărţi, muzică; despre asta a fost 2016 şi aşa va fi şi 2017. Poate cu mai multe cărţi şi mai mult social, şi cu politică mai puţină.

 

În altă ordine de idei, constat că am ratat aniversarea de 5 ani, dar încep să mă pregătesc serios pentru cea de 10 ani.

 

Mă opresc aici, nu de alta, dar tocmai am aruncat o privire pe articolele de final şi început de an, şi… prefer ca astăzi să nu mai las pasaje care să mă facă să zâmbesc a mirare/amuzament/jenă în 2021.

 

Multe mulţumiri celor care mă urmăresc şi care de-a lungul timpului mi-au lăsat comentarii, observaţii şi incurajări.

Să ne cititm cu bine.

0 comments

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori