Concert Celelalte Cuvinte – Trup și suflet la Cinema Patria

October 1, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Celelalte CuvinteTrup și suflet un concert acustic special ce va avea loc la Cinema Patria pe data de 18 octombrie 2013, o nouă intalnire de suflet cu fanii din București ai trupei, într-un cadru intim, pentru o seară de ținut minte.

celelalte cuvinte patria

Celelalte Cuvinte – Trup și Suflet programat inițial la Sala Palatului în prima parte a anului va oferi o experiență deosebită asigurată și de acustică deosebită de la Cinema Patria.

Concertul acustic „Trup și suflet” va aduce pe scenă trupa Celelalte Cuvinte într-o altfel de prezentare, muzica lor fiind practic îmbrăcată într-o interpretarea nouă, prin folosirea instrumentelor clasice, pe lângă chitarele acustice, tobe și alte instrumente de percutie vom avea pe scenă și un pian, experiența fiind intregită de vocea solistului Călin Pop. Ineditul abordarii se face simtit nu doar in plan muzical ci în întregul concept de spectacol realizat în note de sobrietate si eleganță

Evenimentul acustic Trup şi suflet a avut la sfârșitul lui septembrie avanpremiera la Filarmonica de Stat din Oradea, în faţa unei săli pline. Concertul a durat mai bine de două ore, iar trupa Celelalte Cuvinte a oferit fanilor atât piese de pe albumele recente, cât şi melodiile clasice, care i-au consacrat, reorchestrate în varianta acustică.


Trupa Celelalte Cuvinte a lansat, de asemenea, în premieră, trei piese în varianta acustică, Scrisori iubite, Cina dragonului şi Stem şi pot fi ascultate pe facebook.com/celelaltecuvinte şi YouTube.

Evenimentul de la Cinema Patria va fi filmat în vederea lansării unui eventual DVD iar în altă ordine de idei, există posibilitatea ralizării unui turneu Celelalte Cuvinte – Trup și Suflet, prin cele mai mari orașe din țară.

Biletele pentru concertul Celelalte CuvinteTrup și Suflet costă 50, 70, 90 și 130 de lei în funcție de categorie și sunt disponibile în rețeaua Eventim, online, dar și la partenerii deja binecunoscuți.

În așteptarea concertului care va avea loc săptămâna viitoare la Cinema Patria din București vă propun să ne reamintim ce ne-a povestit Călin Pop cu ocazia interviului pe care ni l-a oferit în vara.

Ce piese ați vrea să asultați în concertul acustic susținut de Celelalte Cuvinte pe 18 octombrie?

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.