Concurs: Câştigă pachetul Cărţile părinţilor lansat de Dr. Laura Markham în România

November 10, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să înlocuim țipetele cu conectarea” şi „Părinți liniștiți, fraţi fericiţi. Cum să creștem frați prieteni pe viață” semnate de Dr. Laura MARKHAM, au apărut de curând în limba română la Multimedia Est Publishing.

Totul Despre Mame şi Citadinul îţi oferă ocazia de a le descoperi.

Poţi căştiga pachetul Cărţile Părinţilor de Dr Laura Markham. Tot ce trebuie să faci e să ne spui intr-un comentariu:

Ce înseamnă fericirea în familia ta, în relaţia cu copilul/copiii tăi?

Aşteptăm răspunsul tău până joi, pe 12 noiembrie 2015 la ora 22. Căştigătoarea/rul va fi anunţat în aceeaşi seară.

Coperta3D_LM2

„Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să înlocuim țipetele cu conectarea” vă ajută să vă înțelegeți mai bine propriile emoții pentru a putea crește un copil fericit, responsabil și autodisciplinat. În volumul bazat pe cele mai recente cercetări privind dezvoltarea creierului și pe experiența clinică extinsă cu părinții, Dr. Laura Markham are o abordare pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Conectarea emoțională cu copilul este vitală și creează schimbări reale și de durată. Când această nevoie fundamentală este satisfăcută, amenințările, recompensele și pedepsele devin inutile.

„Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață” un volum despre care autoarea spune:
„Am scris această carte pentru a oferi părinților toate instrumentele necesare ca să poată crește frați prieteni pe viață. Știu, din proprie experință, cum este să crești frați. După ce veți citi cartea veți putea la rândul vostru să îi ajutați pe copiii voștri să își gestioneze conflictele și să își construiască relații bazate pe respect și prietenie.”,

Lansarea celor două volume precedă precedă cele 4 conferințe pe care Dr. Laura Markham le va susţine pe 14 și 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL din Bucureşti, este vorba de o serie de conferinţe despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie: „Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”.

Evenimentul face parte din seria Conferințelor organizate de portalul TOTUL DESPRE MAME.

Înscrieri la Conferinţele Dr Laura Markham la Bucureşti.

Conferinţele se adresează tuturor celor care sunt interesați să afle cum să îndepărteze cei 3 „dușmani” ai fericirii – ȚIPĂTUL, CEARTA și PEDEAPSA – și să le înlocuiască cu cei mai buni „prieteni”: CONECTAREA, ECHILIBRUL, BUCURIA.
Despre TOTUL DESPRE MAME

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului.

Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, platforma noastră jucând, în același timp, și rolul unui mijloc de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

5 comments

 • Reply

  Emilia / 11 Nov

  Pentru noi, fericirea inseamna sa oferim si sa primim dragostea. Neconditionat!

 • Reply

  Craciun Ana / 12 Nov

  Fericirea familiei mele inseamna liniste sufleteasca,dragoste,armonie si fericirea obtinuta prin puterea de a ne bucura de fiecare zi impreuna!

 • Reply

  Craciun Ana / 12 Nov

  Pentru familia mea fericirea inseamna bucuriile mici de fiecare zi,timpul petrecut impreuna presarat cu dragoate si armonie!

 • Reply

  Citadinul / 12 Nov

  Buna seara,

  Va multumesc pentru participare.

  Pachetul “Cartile parinţilor” merge la Ana, comentariul cu numarul doi.
  “Fericirea familiei mele inseamna liniste sufleteasca,dragoste,armonie si fericirea obtinuta prin puterea de a ne bucura de fiecare zi impreuna! “

 • Reply

  Ana / 13 Nov

  Va multumesc!

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.