Despre mine

December 8, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  

Despre mine

Ma numar printre cei care stiu care poate fi legătura dintre un acumulator de masina si citit, sau cum e sa stai la coada. Decembrie ’89 a venit la timp, asa ca am ramas cu o intelegere mai profunda a realitatilor de azi (sau cel putin asa am imi place sa cred) fara sa ma fi lovit de regimul comunist.

Sunt mai putin francofon decat ar trebui, dupa cei 8 ani de liceu bilingv (J.L. Calderon, Timisoara) plus patru de facultate si inca doi de master.

Din liceu am ramas cu articolele scrise pentru revista scolii, cu multe carti citite, cu o nedefinita aplecare spre psihologie si cu vizitele la redactiile catorva jurnale franceze si cu ideea ca viitorul meu ar trebui sa aiba legatura cu vreo revista literara.

Cu toate astea am facut Litere si nu Jurnalism, si a fost o alegere buna. Chiar daca asta nu mi-a adus decat un atestat de traducator pe care astazi ma bucur ca pot sa il folosesc doar ocazional, mai mult de dragul limbii franceze.

In online am inceput sa fiu activ pe cateva forumuri incepand cu toamna lui 2003.  Am prins cresterea si momentana decadere a ceea ce eu consider a fi cea mai complexa forma de social media.

Motiv pentru care nu m-a atras absolut deloc ideea de blog personal si nu am vazut ce posibilitati ofera. Ceea ce, recunosc, a fost o greseala.

Din 2008 si pana astazi am fost implicat in mai multe proiecte online, mai serios in ultimii vreo doi ani. Am invatat multe lucruri, si pot spune ca in principiu am facut (scris despre) ceea ce mi-a facut si inca imi face placere.

Tot in 2008 am inceput si Psihologia, o alta mai veche pasiune, pe care ar fi fost poate o varianta sa o transform in profesie. Din motive obiective sunt momentan intr-o perioada sabatica, dar candva imi propun sa termin facultatea, macar pentru a da un plus de credibilitate unui eventual proiect online de profil.

Concluzia ar fi ca, osciland intre litere si psihologie, am ajuns in media online. Pentru moment.

1 comments

  • Reply

    Diana / 22 Apr

    Razvi, ne lipsesti foarte mult. Am pastrat site-ul tau ca sa te simt mai aproape.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.