Druckerii donează sânge – Acţiunea de Crăciun 2013

December 10, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Social & Politica

Se întâmplă lucruri faine la Timişoara, există oameni cărora le pasă şi care găsesc timp şi resurse pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie. DruckeriaAsociaţia Suporterilor Timişoreni pregăteşte o nouă Acţiune de Crăciun intitulată Donator de sânge. Donator de zâmbete.

druckeria craciundruckeria craciundruckeria craciun999218_567638639987269_973003547_n

Ideea campaniei este de două ori inspirată deoarece oferă un sprijin important atât spitalelor, intrucât în general numărul de donatori de sânge este mai mic decât ar fi nevoie, apoi cu ajutorul bonurilor obţinute vor fi achiziţionate alimente pentru familiile sărace din judeţ ce vor fi vizitate în cadrul Acţiuni de Crăciun propriu-zise ce va avea loc după 20 decembrie.

Toşi cei care doresc să se implice sunt aşteptaţi în perioada 9-15 decembrie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, lângă Spitalul Judeţean (intrarea de la Urgenţe) pentru a dona sânge. Fiecare donator primeşte 7 bonuri valorice în valoare de 10 lei pe care este rugat să le ducă la sediul Banat Souvenir (str. Lucian Blaga, nr 10). Cei care dintr-un motiv sau altul nu pot dona sânge se pot alătura acţiunii Druckeria prin donaţii în contul RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 – in lei, deschis la Raiffeisen Bank (cu menţiunea Actiunea/Donaţie de Crăciun).

Iată şi câteva informatii din mesajul oficial:

Toţi donatorii primesc o zi liberă de la lucru pentru a dona sânge. De asemenea în ziua donării transportul în comun este gratuit pentru donatori. E important să ştiţi că puteţi mânca şi bea apă înaintea donării de sânge.

Atunci când mergeţi la Centrul de Transfuzie puteţi lua legătura cu d-na dr. Cristina Ghiocel, pentru Acţiunea de Crăciun Druckeria, din partea d-lui dr. Sorin Olariu.

Pentru informaţii, nelămuriri, etc, vă rugăm să sunaţi la nr. de telefon 0723.951.775 (Adrian). (alte detalii pe druckeria.ro si pe facebook.com/druckeria

Împreună facem lucruri minunate!

Pe lângă sprijinul acordat echipei de fotbal ASU Politehnica Timişoara, Druckeria a susţinut încă de la înfiinţare echipele din oraş, indiferent de sport, fiind cu adevărat “Asociația Suporterilor Timișoreni”, nu doar poliști, şi nu neapărat ultra implicându-se într-o serie de acţiuni umanitare şi de promovare a sportului Timişorean.

Amintesc aici de meciul de fotbal şi rugby (organizat tot pentru o cauză umanitară) dintre ASU Politehnica şi RCM Timişoara, continuând practic seria unor astfel de meciuri, după cel jucat acum câţiva ani împotriva baschetbaliştilor de la BC (Elba) Timişoara.

Dar, despre sport discutăm la primăvară.

Acţiunea de Crăciun Druckeria 2013 are loc aşadar pe parcursul întregii săptâmâni urmând ca apoi, în cursul zilelor următoare donaţiile să ajungă în intreg judeţul Timiş la familii aflate în dificultate.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.