Environments – Ascuns lansare şi concert cu Treha Sektori

October 13, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Environments lansează albumul Ascuns via Dunk!Records. Materialul va fi disponibil în varianta CD începând cu 14 noiembrie 2015, atunci când Environments ne aşteaptă în Club Contol pentru un concert ce îl va vea ca invitat pe Treha Sektori

Proiectul de ambient/drone din Bucureşti, Environments anunță lansarea materialului discografic cu numărul cinci, numit „Ascuns”. Albumul va fi lansat prin intermediul label-ului belgian, Dunk! Records, o casă de discuri care îşi descrie orientarea stilistică ca „post rock and beyond”, o descriere care se potriveşte cu muzica Environments, întrucât poate fi definită ca „ambient and beyond”.

Găsiți mai jos piesa care dă titlul noului material Environments, cu un fundal vizual creat de Marius Costache şi CLNK.

Albumul „Ascuns” va fi lansat pe CD în data de 14 noiembrie 2015, cu ocazia concertului din Club Control ce va fi susținut de Environments alături de Treha Sektori, artist de origine franceză care a urcat pe scenă cu nume precum Neurosis sau Amenra.

Environments este o trupă alcătuită din muzicienii Ştefan Panea, Alex Ghiță şi Marius Costache, iar albumul „Ascuns” a fost înregistrat, mixat şi master-izat la Studio 148 din Bucureşti. Tracklist-ul noului material este următorul:

1. Ascuns
2. Nativ
3. Crud
4. Sine
5. Frânt
6. Foma
7. Departe
8. Empat

Detalii despre concertul din Club Control sunt şi vor fi disponibile pe pagina evenimentului.

environments treha

Mai jos, puteţi citi un interviu luat celor de la Environments cu ocazia lansări materialului Fraktal.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.