Fără planuri pe 2014, dar…

January 5, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Nu pot să nu punctez câteva gânduri şi idei pentru anul care tocmai începe, măcar de dragul unui început de tradiţie în care intră deja articolele din 2012 şi 2013.

planuri 2014

(foto)

Las în urmă fără nici un fel de nostalgie anul care tocmai s-a încheiat. N-a fost un an neapărat rău, nici pe plan personal, nici pentru site, a fost chiar mult mai spectaculos din anumite puncte de vedere decât mi-aş fi putut eu imagina, mai ales în a doua lui parte, dar sper ca în săptămânile care urmează lucrurile să înceapă să se mai aşeze şi să o ia într-o anumită direcţie.

Nu vreau să fac planuri pentru că în aproape 3 ani de Citadinul am învăţat că oricând poate să apară ceva care să îţi dea planurile peste cap, mai ales atâta vreme cât nu îmi propun să îmi plătesc facturile din ce postez pe site.

Cu toate astea, plecând mai ales de la experienţa ultimelor 6 luni, îmi propun să fiu mai atent şi orientat cu postările şi mai ales să investesc mai mult (timp şi energie) în ceea ce înseamnă socializare şi atenţie acordată online-ului nostru cel de toate zilele.

Cărţi, multe cărţi, muzică, spectacole, dezbateri sociale şi întâlniri literare, cam asta îmi propun pentru 2014, plus, inevitabil, un pic de politică, pentru că se anunţă un an mai mult decât interesant şi în contextul acesta o să încerc să fiu atent şi la cele mai interesante ştiri şi subiecte ale momentului.

Ah şi la fel de inevitabil, social media, cu experimente pe Google+, şi interneţi, mai un pic de optimizare (mi-au rămas destule articole mai vechi de aranjat) mai un pic de content marketing, mai un pic de copywriting, nu doar pentru că.

Ca să închei cu ceva cât de cât concret, ca obiective pentru 2014 ar fi undeva în jur de 200 de articole, mai multe vizite/articol şi de ce nu comentarii la articole şi de ce nu, câteva eventuale idei de monetizare.

Să avem cu toţii un an cât mai reuşit şi să tragem linia pe + la sfârşitul lui decembrie 2014.

3 comments

 • Reply

  Oana / 06 Jan

  Si eu ma gandesc la carti, cat mai multe carti. Sa vedem cum o fi anul. 🙂
  Bafta sa realizezi ce ti-ai propus.

 • Reply

  citadinul / 06 Jan

  Multumesc. La fe si tie :).

  Eu am avut o experienta cu cate 2 carti/saptamana citite si recenzate, timp de vreo 10 luni. Asta e cam mult, dar un total de 60-70 de carti citite pe an e o cifra rezonabila.

  Sa vedem cum iese.

  Si ce ma mai inspira pe langa cartile astea.

 • Reply

  Ce îmi propun în 2015 / 03 Jan

  […] Iată ce îmi propuneam pentru 2012, 2013 şi 2014. […]

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori