Festivalul Internaţional de Film NexT 2011

April 1, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Film

Au mai rămas câteva zile până la începerea ediţiei cu numărul cinci a Festivalului Internaţional de Film NexT care avea loc între 6-10 aprilie, în Bucureşti. Anul acesta evenimentele vor avea loc ca deobicei la cinematograful Scala dar şi la Cinema Elvira Popescu, la cinemateca Grozăveşti şi la Mansarda Cărtureşti acolo unde se vor desfăşura seminariile NexT.

Filmele selecţionate în competiţie vor concura pentru Trofeul NexT, Premiul «Cristian Nemescu» pentru cea mai bună regie, Premiul «Andrei Toncu» pentru cea mai bună coloană sonoră, Premiul pentru cel mai bun film românesc şi Premiul publicului.

Realizatorii filmelor aflatre înd competiţie vor fi şi anul acesta prezenţi la Bucureşti, pentru întâlnirea cu publicul NexT. Competiția NexT cuprinde aproximativ 30 de titluri selecţionate, dintre cele peste 1000 înscrise, de criticul de film Andrei Gorzo în colaborare cu Irina Trocan. Studentă în anul II a secției de Comunicare Audiovizuală din cadrul UNATC, Irina Trocan este câştigătoarea concursului de critică de film iniţiat de NexT anul trecut în parteneriat cu Festivalul Internaţional al Filmului Francofon de la Namur şi reprezentanta României în juriul Emile Cantillon al aceluiaşi festival.

Eu nu o să mă pierd în alte detalii, toate informaţiile despre locaţii, program, bilete, premii, juriu şi ultimele ştiri sunt disponibile pe siteul evenimentului.

3 comments

 • Reply

  joy.division / 01 Apr

  Ceva nu faci bine cu blogul asta. Din dorinta de a scrie zilnic, l-ai transformat doar intr-un cultural news , iar pt asta nu e nevoie de un blog. Nu vreau sa para ca te trag de urechi , departe de mine gandul asta , doar as vrea sa citesc mai multe opinii personale despre lucrurile care te intereseaza. Din ce ai scris pe blogul lui Child e clar ca ai ce scrie. Astept cu interes postari mai reflexive.

  • Reply

   citadinul / 02 Apr

   salut, în primul rând mulţumesc pentru feedback şi scuze pentru răspunsul cu un mic delay. ştiu la ce se referă observaţia ta. În următoarea perioadă probabil că în direcţia asta mă voi îndrepta.

 • Reply

  child / 03 Apr

  jd, exact asta i-am zis si eu!!! 😀

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.