Ghost Gathering 2013 în Parcul Herăstrău din București

July 5, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Ghost Gathering Fest are loc în Parcul Herăstrău din București pe 12 și 13 iulie 2013 și pe lângă concertele ce se adresează amatorilor de neofolk, neoclassic darkwave, post rock si metal, ne propune weekend experimental în care vom avea ocazia să ascultăm muzică, dar să ne și bucurăm de natură și de o serie de alte activități conexe, de la teatru la expoziții inedite.

ghostgather

Ghost Gathering 2013 – Chapter II The Call For Spirits propune în primul rând două seri de concert cu Chaostar, Celelalte Cuvinte, Kayno Yesno Slonce, Universe217, Larrnakh, Eye of Solitude, The Thirteenth Sun, Environments sau FusionCore, nu avem încă programul pe zile dar vom reveni cu un update.

Conceputl a fost lansat anul trecut de Cavalleria Events, prima ediție a Ghost Gathering având loc în 20112 la Râșnov.

Ghost Gathering s-a dezvoltat ca o alternativă a evenimentelor urbane orientata catre natura, muzica „non-mainstream”, schimb intercultural si promovarea valorilor autohtone la nivel international. La prima editie au participat peste 50 de muzicieni, printre care amintim, Secrets of The Moon, Trobar de Morte sau Leafblade.

Întâlnirea de la București din 2013 va avea loc în perioada 12-13 iulie în Parcul Herăstrău, în interiorul Grădinii Japoneze.

Ghost Gathering II: „The Call For Spirits” propune o experiență spirituală inedită calatorilor prin Valahia care vor ajunge în Grădina Japoneza in luna iulie. Scena muzicala este completata de un program de activitati turistice, expozitii de arte vizuale si mestesuguri menite sa ofere publicului o experienta culturala completa.

Ghost Gathering este un proiect deschis si accepta propuneri de proiecte artistice pentru dezvoltare in zilele evenimentului.

 

Așa cum spuneam, experiența centrală va rămâne și anul acesta muzica, iar în acest context vă propunem line-up-ul final al Ghost Gathering 2013.

 

Chaostar (GR)

www.facebook.com/chaostar.official

 

Celelalte Cuvinte (RO)

http://www.youtube.com/watch?v=5rZJ3VXTbg8

 

Kayno Yesno Slonce (BG)

www.facebook.com/kaynoyesnoslonce

 

Universe217 (GR)

www.myspace.com/universe217

 

Larrnakh (HU)

www.myspace.com/larrnakh

 

Eye of Solitude (UK)

www.facebook.com/eyeofsolitudeband

 

The Thirteenth Sun (RO)

https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029

FusionCore (RO)

https://www.facebook.com/FusionCoreBand

 

Kistvaen (RO)

www.facebook.com/Kistvaen

 

Hteththemeth (RO)

www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610

 

C.O.D. (RO)

www.facebook.com/trupacod.cod

 

N.O.R (RO)

www.facebook.com/N.O.R.home

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului “Arta contra drog” si Cavalleria Events.

Biletele si abonamentele pot fi achiziționate in rețeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro. Prețul unui abonament este de 60 de RON, iar prețul unui bilet este de 40 de RON.

Primele 100 de abonamente vor putea fi achizitionate la prețul promoțional de 50 RON. (Toate detaliile despre festival sunt disponibile pe siteul oficial!)

 

În așteptarea festivalului vă propun două interviuri, unul cu Radu Barna de la The Thirteenth Sun, dar și cu băieții de la Environments (despre care intre timp am afalt că nu mai participă la Ghost Fest).

Nu uitați weekend-ul viitor dacă sunteți prin București, Ghost Gathering II: „The Call For Spirits” ne așteaptă în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău.

1 comments

  • Reply

    Interviu: Calin Pop – Celelalte Cuvinte / 10 Jul

    […] Celelalte Cuvinte canta la Ghost Gathering, in Gradina Japoneza din Herastrau, vineri, pe 12 iulie 2013, de la ora 21.30, festivalul va incepe insa mult mai devreme si vom avea ocazia sa ascultam alte trupe interesante. […]

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.