Hurts ajung până la urmă la Bucureşti în Fratelli

March 23, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

(sursa foto)
În toamna trecută era anunţat la Bucureşti concertul celei mai noi senzaţii de pe scena britanică de synthpop, new wave, electropop. Iniţial concertul Hurts, era programat pentru 11 noiembrie în The Silver Church. Deşi se vânduseră toate biletele, cu doar o săptămână înaintea, concertul a fost amânat. Va avea loc pe 7 aprilie, de data asta în Fratelli dar nu cred că mai sunt bilete.

Interesul organizatorilor români ar putea să fie legat şi de faptul că în primul lor videoclip Better Than Love apare conform wiki a famous Romanian actress Laura Cosoi, despre care eu unul nu am decât informaţii tangeţiale.

Eu i-am descoperit cândva în 2010 când a apărut piesa Silver lining. Evident că la început, pănă să înceapă tipul să cânte mă tot întrebam de ce nu îmi aduc aminte de numele piesei, şi cum de nu am fost pe fază când au scos Depeche Mode o chestie nouă.

După ce am ascultat mai multe piese, am mai regăsit şi alte nume, la care te trimit cu gândul cei de la Hurts, probabil fără intenţie, Inxs, New Order şi probabil şi altele, în funcţie de preferinţe.

Dar să nu fiu mai cărcotaş decât e cazul, oamenii măcar fac muzică ascultabilă, chiar dacă mai seamănă cu a unora sau a altora. În fond synthpopu’ e synthpop’ n-are cum să sune foarte diferit. Asta ca să închei glumeţ.

De fapt închei mai jos, cu muzică

Hurts – Better Than Love

Vezi mai multe video din muzica

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.