Iliescu nu pleca, până nu te-om judeca – 25 de ani de la Mineriadă

June 2, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Timişoara nu uită şi ar trebui ca nici România să nu uite Mineriada din 13-15 iunie 1990 orchestrată de echipa lui Ion Iliescu.

mineriada 25

Urmărind clipurile de atunci rămâi interzis de barbaria de care au dat dovadă nişte bieţi oameni, e drept spălaţi pe creier şi mânaţi de sinistrul spirit al gloatei. Ceea ce nu îi absolvă de nici o scuză.

Mai trist e că principalii responsbili au continuat să ne conducă şi unii o fac chiar şi astăzi. Iar pentru asta noi, ca societate nu avem nici o scuză.

Nu ştiu cine e în spatele comemorării de la Timişoara, pentru mine nici nu contează, e de ajuns faptul că e un bun prilej să ne gândim la ororile de atunci şi să fim în consecinţă un pic mai atenţi la ce se întâmplă pe lângă noi.

ILIESCU NU PLECA, PÂNĂ NU TE-OM JUDECA!

Adu-ți aminte de mineriadă!
746 de raniți si conform mărturiilor și dovezilor peste 100 de morți! Am fost înșelati la scurt timp după revoluție. De-atunci, zilnic suntem inșelați. Atunci, libertatea noastră a fost călcată in picioare!

 

Haideți să ne adunăm cu toții în seara zilei de 14 iunie pentru a comemora victimele Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Impreună, cu lumânari in mâini să transformăm Piața Operei din Timișoara intr-o mare de lumini.

 

Toate detaliile despre evenimentul de pe 14 iunie 2015, ora 20:30 de la Timişoara: Iliescu nu pleca pleca, până nu te-om judeca – 25 de ani de la Mineriadă!

 

Dacă nu poţi ajunge în Piaţa Operei din Timişoara la comemorare, alocă-ţi puţin timp şi povesteşte-i cuiva despre asta. Poate unui tânăr, care n-are de unde să ştie ce au însemnat zilele acelea, de 13-15 iunie 1990 pentru cei din Bucureşti şi ce au ajuns să însemne pentru noi toţi, prin prisma efectelor pe care le-au avut.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.