#IMPREUNAREZISTAM – 14 noiembrie concerte caritabile #colectiv

November 3, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Impreună Rezistăm este comunitatea despre care îndrăznesc să spun că reuneşte marea familie a muzicii rock româneşti, de la trupe, la oameni de presă, manageri, la organizatori de concerte şi nu în ultimul rând fani, mobilizată în urma tragediei din Colectiv.

Primul proiect al grupului de ajutor este organizarea pe 14 noiembrie 2015, de la ora 19, a unor concerte caritabile, simultan în mai multe orașe din ţară: București, Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Ploieşti (iar lista rămâne deschisă).

UPDATE2

impeuna rezistam Timisoara

#ÎMPREUNĂREZISTĂM
Concert umanitar pentru victimele din Colectiv
Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, ora 16:00
Timișoara, Parcul Rozelor

Bilet: 30 RON

#ÎmpreunăRezistăm este o inițiativă umanitară a muzicienilor din România pentru sprijinirea victimelor incendiului din club Colectiv. În cadrul evenimentului vor avea loc concerte simultan în mai multe orașe din țară.

Începând cu ora 16:00 vor urca pe scena 16 trupe: A.L.L. FRIENDS BAND, VIRGULA, POȘTA MARE, THE DIFFERENT CLASS, ROCKABIL, SONATIC, GRAVE FOR SALE, BRUM, OVERTONE, THE FACEPLANT, SANCTUAR, PANDORA, BURNING TABLE, METHADONE SKIES, NEGURĂ BUNGET, IMPLANT PENTRU REFUZ

Un bilet costa 30 RON, iar pentru cei care doresc să facă donații vor exista urne speciale în locație. Toate fondurile provenite din încasări și donații sunt destinate ajutorării victimelor din club Colectiv.

 

UPDATE

impreuna rezistam

#ImpreunaRezistam – CONCERT CARITABIL pentru victimele #Colectiv. 14 noiembrie 2015. Arenele Romane (în cort). București.

PARAZIȚII, ȘUIE PAPARUDE, ROA, COMA, EMIL, BREATHELAST, THE KRYPTONITE SPARKS, AEON BLANK, TIARRA, SOPHISTICATED LEMONS, HARLEQUIN_JACK
9.7 RICHTER, H8, ABIGAIL

Ne cerem scuze pentru faptul că nenumărate trupe care și-ar fi dorit să cânte nu se află în line-up, însă numărul acestora este extrem de mare și nu există timp fizic pentru a putea urca toate pe scenă. Vă mulțumim pentru înțelegere. Revenim cu detalii.
Biletele pentru Arenele Romane se vor pune de miercuri, 11 noiembrie, în vânzare. Vor fi disponibile pe iabilet.ro și vor fi trei categorii de tarife: 50 de lei, 100 de lei și 150 de lei. Fiecare cumpără biletul după cum îl lasă inima – locația nu e împărțită pe zone. Toți banii vor intra direct în conturile Fundației Estuar, care îi va împărți în mod egal tuturor familiilor victimelor.
Capacitatea maximă a Arenelor Romane, în cort, este de 1500 de persoane.

#IMPORTANT. Deoarece în acest moment, multe cluburi din țară nu pot obține avizele de funcționare de la instituțiile statului, deși reprezentații acestora au făcut cereri, la care (încă) nu primesc răspuns, este foarte posibil ca o parte din concertele anunțate să nu se poată țină.

 

Revenim cu detalii, pe măsură ce le vom avea și noi.

 

Mulțumim pentru înțelegere.
Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam

Comunitatea Impreuna Rezistam, initiatoarea concertelor caritabile din 14 noiembrie, anunta ca nu se erijeaza in organizatorul concertelor din tara, ci doar al celui din București.

 

Concerte caritabile simultane in mai multe orașe.
– 14 noiembrie 2015, ora 19
– strângere de fonduri pentru victime
– banii vor ajunge în conturile Fundației Estuar, care are conturi deschise pentru asceastă acțiune deja, bani destinați tuturor victimelor tragediei de pe 30 octombrie.

 

Pentru concertele din tara, revenim când avem toate detaliile exacte.

 

 

#IMPREUNA REZISTAM, iată și primele locații anuntate:

Bucuresti – Arenele Romane
Primele trupe confirmate pentru Bucuresti sunt Coma, EMIL, The Kryponite Sparks.

Satu Mare – Lokomotiv Club
Iasi – Casa de Cultura
Oradea – Abyss
Baia Mare – Log Out
Ploiesti – Club PH
Cluj Napoca – Cluj Underground Arena

 

impreuna

Organizator principal este DARK SIDE Booking Academy, în colaborare cu organizatori locali, iar detalii despre organizatorii locali vor fi disponibile în curând.
#ImpreunaRezistam #Colectiv

IMPORTANT În atenția trupelor și a organizatorilor care doresc să se implice în concertele caritabile din 14 noiembrie din țară: rugămintea organizatorilor este ca toate întrebările și mesajele să fie trimise pe adresa de mail catalin@dark-side.ro, pentru o centralizare constructivă.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.