În căutarea unei colaborări online (perfecte)

June 27, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Am încercat mai multe forrmulări inteligente și haioase pentru titlu, dar nu m-a cucerit niciuna, așa că am apelat la o formulare clasică, simplă și directă, și o să continui în același fel: sunt în căutarea unei noi colaborări în online, fie pe partea de conținut cu tot ce poate implica asta, fie pe partea de social media, cu un pic de PR sau marketing ce își poate oricând face loc în ecuație.

job find

Dacă ai un proiect nou, sau care are nevoie de un nou început, dacă știi pe cineva care caută un om cu experiență, care nu se sperie de lucru, se adaptează la contextul și specificul proiectului, e prieten cu scrisul, cu noțiunile de SEO și se poate ocupa cu succes de un profil de facebook, am putea începe o colaborare interesantă. Detalii despre pregătirea și experiența mea în Curriculum Vitae.

Într-o prezentare a legăturilor mele cu online-ul și și social media, făcută la modul mai puțin sec și protocolar, începutul aparține forumurilor, o formă de social media căzută astăzi în dizgrație dar care avea o complexitate ce lipsește blogurilor sau facebook-ului. Perioada ”romantică” s-a încheiat prin 2008 odată cu prima colaborare. După 6 luni de editat știri și scris articole de toate felurile a început aventura în fascinanta lume a muzicii și a evenimentelor.

Aventură care m-a dus până în postura de Project Manager la urban.ro și care a însemnat câteva mii bune de evenimente căutate/primite și prelucrate. La fel de importantă a fost și experiența cu construitul secțiunii de evenimente, tot aici am învățat cam cum trebuie să arate un articol google și SEO friendly, cum e cu parteneriatele, dar și cu munca în echipă, sau cum să te porți cu cei 33 de mii de fani de pe facebook.

Între timp a fost și perioada fanclub.ro în care m-am ocupat de o grămadă de discografii, biografii și profiluri de vedetă. așa că acum știui cine sunt The Toxic Twins sau cum și de ce se aude, pe înregistrările originale, bass-ul pe ”…And Justice for all”.

Pe finalul perioadei am avut parte si de literatură, cu câte două cărți pe săptămână, aproape 8 luni în care dimineața de sâmbătă începea cu o scurtă recenzie sau prezentare de carte.

Au fost practic patru ani în care m-am ocupat de evenimente și muzică, dar în care mi-am format și un stil de lucru, am învățat și descoperit multe. Dacă ar fi să mă gândesc la realizări, cred că pot spune că am cam reușit să realizez mai mult decât gândeam în 2009 când am început drumul ăsta. Sincer să fiu, o schimbare ar fi binevenită, dar în cazul în care s-ar ivi posibilitatea unei colaborări interesante… întotdeauna mai e ceva de făcut sau de învățat.

Dacă ar fi după mine, mi-aș dori să lucrez în cadrul unui proiect cultural, dacă s-ar putea să implice mult timp petrecut prin librării și biblioteci, atunci ar fi perfect. Revenind însă cu picioarele pe pământ, îmi doresc un proiect care să fie o provocare, să lucrez alături de oameni care știu ce fac și să avem la dispoziție toate resursele necesare pentru a dezvolta respectivul proiect. În cadrul aceluiași proiect mi-ar face mare plăcere să mă ocup și de pagina de facebook, e o treabă mult mai interesantă decât pare la prima vedere, iar din cât am avut ocazia să mă joc cu asta, se pare că mă și pricep.

Acestea fiind spuse, reamintesc că alte detalii se găsesc in Curriculum Vitae. și sper ca mesajul să ajugă și exact la cei care se ocupă de proiectul perfect pe care îl caut.

Mulțumesc pentru orice like & share.

5 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.