Joe Cocker: Summer in Bucuresti, la Sala Palatului

June 23, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Joe Cocker va cânta în vara asta Summer in the city și la București. Concertul are loc la Sala Palatului pe 4 august, face parte din ”Fire It Up Summer Tour” și e organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

joe cocker sala palatului

Concertul pe care îl va susține Joe Cocker la București, programat inițial la Romexpo va avea loc la Sala Palatului, organizatorii luând această decizie la începutul lunii iunie, ținând cont, printre altele și de previziunile meteo. Chiar dacă evenimentele în aer liber au farmecul lor, ținând cont de locația aleasă, mult mai accesibilă decât Romexpo și de alte facilități, în mod cert vom avea parte de un show memorabil.

Albumul Fire It Up a fost lansat în toamna lui 2012 iar Joe Cocker a spus la lansare acestuia că: „A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura – 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit” și într-adevăr, albumul, cel de-al 22-lea material de studio al artistului, include atat balade cat si piese energice, respectând rețeta cu care Joe Cocker ne-a obișnuit în cei 40 de ani de carieră.

La Sala Palatului, pe 4 august, artistul va prezenta publicului român în primul rând albumul Fire it Up, dar si piese ca You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, Up Where We Belong și de ce nu, Summer in the City, asta ca sa amintesc doar câteva din cele mai cunoscute titluri.

Eu vă propun în cele ce urmează să ascultăm piesa ce dă titlul albumului:

Joe CockerFire it up:

Biletele sunt disponibile în locațiile deja cunoscute la următoarele categorii de preț: 750 lei (zona VIP), 400 lei, 300 lei, 200 lei și 135 lei.

Toate informațiile despre concertul Joe Cocker de la Sala Palatului sunt disponibile pe projectevents.ro si www.facebook.com/projectevents.ro.

Concertul susținut de Joe Cocker în cadrul ”Fire It Up Summer Tour” pe 4 august 2013 la Sala Palatului din București este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Joe Cocker nu e la prima vizita în Romania dar e unul din acei artiști care pot reveni de oricâte ori deoarece au o serie de fani fideli care se bucura oricând de ocazia unei reîntâlniri, reîntâlnire care e întotdeauna speciala.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.