l a u n m o m e n t d a t prezintă Objektivity Showcase la Timişoara

September 25, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Timişoara se întâmplă, iar lucrurile bune se intâmplă să revină şi ele. Dacă vă amintiți de primele petreceri din fabrica Pasmatex sau de vreun eveniment care v-a lăsat cu capul în nori sau în televizoare, înseamnă că știți despre ce vorbesc, și anume despre l a u n m o m e n t d a t.

Conceptul de petreceri l a u n m o m e n t d a t pregătește în premieră pentru Timișoara, un showcase Objektivity, ce îi va avea ca invitați pe NTFO, André Hommen și Punu, în cadrul unui super party ce are loc la Halele Fructus în data de 31 octombrie, locaţie binecunoscută amatorilor genului.

1 (194)

Objektivity este o casă de discuri din New York, care aparține renumitului producător Dennis Ferrer şi îşi va trimite la timişoara un reprezentant de seamă. Dar dacă am ajuns la prezenţe, să vă ofer mai multe detalii despre întregul line-up.

NTFO sunt printre primii români care au reușit să își construiască un nume în industria muzicii electronice; ei fiind binecunoscutul duet Robert și Dani, originar din Jimbolia. De-a lungul carierei, cei doi au reușit să impresioneze prin producțiile lor muzicale lansate prin intermediul unor case de discuri recunoscute în plan internațional, precum Diynamic, Objektivity, ALive, dar și prin propriile case de discuri, precum Sintope Digital și Jargon.

André Hommen este cunoscut atât pentru rolul său administrativ asupra casei Objektivity cât și pentru producțiile lui muzicale de succes. Întors în studio, după un tur extins între anii 2011 și 2014, el a produs primul lui EP solo numit “The Bottom Line”, lansat pe la mijlocul anului 2014.

Piesa “The Bottom Line” a fost inclusă în setul muzical înregistrat la Boiler Room din New York în 2014 și a reușit sa primească un feedback exploziv în Social Media.

André a colaborat cu mulți artiști importanți, precum Ferrer, Argy și The Martinez Brothers.

Punu are în spate un trecut muzical divers, trecând prin mai multe genuri muzicale, atât la tobe cât și la producție.

Ultimul EP se numește 2058/WildCards și a fost lansat la Sintope Digital în luna iulie 2015. Producțiile sale prezintă un mix de sunete melancolice însoțite de vocaluri liniștitoare și beat-uri dure.

Organizatorii vor reveni cu mai multe detalii launmomentdat…

 

Până atunci însă, ne vedem la început de octombrie la Sabotage Festival 2015

1 comments

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori