Lake of Tears în iunie la Arenele Romane

March 28, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente


Deşi au avut în România suficiente concerte încât venirea lor să nu mai fie considerată (de toată lumea) un eveniment, Lake of Tears au câteva piese pentru care merită oricând să îi (re)vezi. Asta, plus câteva amintiri legate de trupă sunt motivele pentru care vorbesc astăzi despre concertul din iunie, un motiv bun de altfel să şi reascult câteva piese.

Concertul organizat de Project Events este anunţat cam aşa:
Celebra trupa Lake Of Tears revine în România pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, de la ora 20.00!
Pentru suedezii de la Lake Of Tears nu este primul concert în Romania, ei mai având la activ şi alte reprezentaţii în faţa fanilor români. Primul concert din Romania al trupei Lake Of Tears a avut loc in luna martie a anului 2006 şi a însemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care îl au şi în alte ţări din Europa! Rockerii au creat o adevărată isterie, cu două săptămâni înainte de eveniment nemaigăsindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert!

Revenind la concertul de anul acesta, aufost deja puse în vânzare biletele. Până pe 31 martie preţul este de 80 de lei, pentru ca mai apoi să fie de 100 de lei până pe 24 iunie şi de 120 de lei în ziua concertului. Biletele sunt disponibile online pe www.biletoo.ro, dar şi la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul, Eminescu, Magazinul Victoria, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea.
1 comments

  • Reply

    child / 30 Mar

    vezi ca astia au oaresce discounturi la bilete, ceea ce e normal in conditiile in care au venit deja de n-shpe ori si nu stiu ce public mai au sa atraga 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.