Launmomentdat în Parc, în Parcul Botanic din Timişoara

June 3, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Sabotage Events pregăteşte Launmomentdat în Parc, festival de muzică şi artă contemporană ce are loc în al doilea weekend de iunie la Timişoara.

Prima ediție a festivalului ”Launmomentdat în parc” va avea loc în perioada 10-12 iunie 2016, în Parcul Botanic. Festivalul promovează muzica si arta contemporană prin concerte, ateliere, pop-up store, teatru, dans și film.

Sub umbrela generoasă a muzicii electronice, evenimentul adăpostește mai multe subgenuri muzicale, de la house la techno, la bass, dub, electro și alternativ. Festivalul va aduce pe scenă nume sonore internaționale și naționale pe două scene simultane de concert.

Aproximativ 20 de artiști sunt invitați să concerteze, Daniel Bortz (DE), Dan Shake (UK), SYNKRO (UK), Dubapest HiFi (HU), Sattelites, Brum, BAB, Angel, Ulises, Punu, Mighty Boogie, Zo, Tudor, Von Bruber, Edwerd, WRK, Musai Soundworks și Sonophone.

Cu ajutorul parteneriilor culturali, festivalul include o proiecție de film pregătită de Ceau Cinema, o piesă de teatru susținută de Auăleu, o serie de ateliere de dansuri contemporane semnate Project Action Potential (UK). De asemenea, Amaris Agni va organiza spectacole și ateliere de jonglerii, iar Check Out Timișoara va asigura workshop-uri de creație.

Activitățile și concertele se vor desfășura pe timp de zi. Programul începe vineri, ora 17:00 până la ora 23:00.

Sâmbătă și duminică, activitățile vor avea loc între orele 13:00 – 23:00.

Toate detaliile sunt disponibile pe
facebook.com/events/Launmomentdat in Parc/

facebook.com/launmomentdattm/

poster lmdinparc-site

0 comments

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori