Let’s Do It Romania 2011 la start

March 30, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Social & Politica


Recunosc că am privit iniţial fără prea mare încredere iniţiativa de anul trecut, dar, pe măsură ce urmăream modul în care au evoluat lucrurile a trebuit să recunosc că scepticismul meu nu a fost deloc fondat, de data asta.

Aşa că anul ăsta am decis să sprijin şi eu cum pot toată treaba asta, iar primul pas e să scriu despre modul în care va fi organizat în 2011 Let’s Do It Romania.

În momentul de faţă se caută oameni pentru a putea începe organizarea ediţiei 2011. Se caută oamenii pe partea de comunicare, IT, logistică, coordonatori pentru relaţiile cu insituţiile şi voluntarii dar şi coordonatori pentru echipele zonale şi locale.

Toate informaţiile sunt disponibile pe www.letsdoiromania.ro, mai jos câteva pasaje din comunicatul de presă:

In 2011, “Let’s Do It, Romania!” se intampla din nou! Dupa succesul actiunii de pe 25 septembrie 2010, cand peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie in intreaga tara, iata ca a venit momentul sa aratam ca putem mai mult!

Ce iti propunem pentru inceput ? Sa faci parte din echipa noastra si sa scrii alaturi de noi o noua pagina din povestea frumoasa pe care am inceput-o in 2010. Anul trecut, in toata tara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea actiunii de curatenie de pe 25 septembrie si au facut-o cu pasiune, cu bucurie si cu mandria de a contribui la schimbarea in bine a Romaniei!

Esti creativ si dornic sa duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”? Te pricepi la fundraising si ai vrea sa iti pui in valoare abilitatile pentru a ajuta la reusita proiectului? Esti la curent cu toate noutatile din IT si le aplici cu mare usurinta? Iti place sa organizezi lucruri si sa pui toate piesele unui proiect la locul lor? Ai cunostinte de logistica si vrei sa le pui in practica intr-un proiect de anvergura nationala? Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este da, avem pentru tine un loc in “Let’s Do It, Romania!”.

3 comments

 • Reply

  child / 30 Mar

  splendid! eu ma bag din nou, daca e 😀

 • Reply

  Miha / 12 Oct

  Mi-a placut – voi impartasii cunoscutilor mei linkul acesta. E ok?

 • Reply

  Let's Do It, Romania 2013! - Citadinul.ro / 30 Mar

  […] mai scris despre campanie în urmă cu doi ani, în entuziasmul meu scriitoricesc de început,    revin anul acesta când o să încerc să o […]

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.