Născut în alb-violet e mai mult decât un slogan!

December 10, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Druckeria şi ASU Politehnica au dat startul la Acţiunea de Crăciun 2014. Proiectul de anul acesta, Născut în alb-violet e mai mult decât un slogan! are ca obiectiv renovarea şi dotarea completă a unui salon pentru nou născuţi de la Maternitatea Bega din Timişoara.

duckeria craciun 2014

Iată mesajul postat de druckerii violeţi :

Anul acesta ne propunem să renovăm şi să dotăm complet salonul de nou născuţi de la Maternitatea Bega, de care doctorii au mare nevoie pentru a le oferi celor mici cele mai bune condiţii.

Suma necesară este de 9.500 euro, aceşti bani acoperind costurile întregii operaţiuni, potrivit devizului întocmit de specialiştii pe care noi i-am contactat pentru a ne ajuta. Materialele folosite, precum şi aparatura pe care o vom monta sunt de cea mai bună calitate, la standardele medicale solicitate de medicii din cadrul maternităţii.

În zilele ce urmează vom anunţa alte acţiuni de strângere de fonduri pentru această cauză. Între timp puteţi să susţineţi acţiunea prin distribuirea imaginii, donaţii în conturile indicate sau donaţii directe (puteţi suna la 0724.654.387 – Sebastian Novovic sau 0723.951.775 – Adrian Sereţan)

Acţiunile de strângere de fonduri amintite mai sus vor fi printre altele, din câte am înţeles, o serie de licitaţii ce vor fi anunţate pe canalele media ale Druckeria şi ASU Politehnica.

Rămâneţi la curent cu mersul campaniei pe www.facebook.com/sspolitimisoara.

Tempo Poli!

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.