Nissan Rogue se luptă cu Oamenii de Zăpadă Ucigaşi (video)

January 19, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Media

Nissan Canada a pregătit un video de sezon pentru lansarea noului model Nissan Rogue pe piaţa din America de Nord. Modelul e considerat unul extrem de sigur, de unde şi ideea clipului. Iar în contextul iernii extrem de grele din acest an, din acea ziona, ideea e mai mult decât potrivită.

nissan rogue snowmen

Iarna are nevoie de un erou / Winter needs a Hero e sloganul sub care Nissan a lansat modelul 2014 al SUV-ului Rogue. Ideea e simplă, nici măcar creaturi supranaturale, cum sunt oamenii de zăpadă puşi pe rele care distrug totul în cale nu te pun în pericol atunci când eşti la volanul noului model.

Clipul a fost realizat de agenţia TBWA Toronto şi probabil că le trezeşte amintiri celor care îi urmăreau pe vremuri pe Calvin and Hobbes, personajele unei foarte populare serii zilnice de benzi desenate. A propos de personaje, fioroşii oameni de zăpadă din clipul Nissan amintesc de episodul The Attack of the Deranged Mutant Killer Monster Snow Goon.

Reclama, în varianta extended durează un minut şi arată aşa:

Aparent ideea unui clip animat pentru o maşină de teren e un pic neaşteptată, ţinând cont de publicul ţintă, adică familişti de cel puţin 30 de ani. Dar doar aparent, pentru că cei care au conceput campania Nissan Rogue 2014 au ales atent subiectul, adică trimiterea la Calvin and Hobbes, la care ar putea fi sensibili exact cei cărora li se adresează reclama, bărbaţii care în perioada de glorie a benzii desenate (anii ’85-’95) erau copii sau adolescenţi.

Lasând la o parte discuţiile despre cât de mulţi noi cumpărători va aduce această campanie, clipul în sine are de toate, suspans, acţiune, umor, totul derulându-se într-un ritm captivant, susţinut şi de o coloană sonoră inspirat realizată.

Cei interesaţi de toate informaţiile legate de credite, le pot găsi pe adweek.com.

Întrebarea pe care mi-o pun eu acum e… oare ajunge iarna si pe la noi anul ăsta? Măcar atât cât să facem nişte oameni de zăpadă, din aia cuminţi, nu ucigaşi ca în clip.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.