Nu cred în conţinutul video. Şi de ce merg la Webstock 2015

September 16, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Media

Sau ca să fiu mai clar, nu ced că într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat conţinutul video va ajunge să domine online-ul sau că vlog-ul va face uitat clasicul blog. Tocmai de aceea aştept cu interes Webstock 2015 şi eventualele referinţe pe această temă.

Reticenţa mea faţă de video e legată în mare parte de eficienţă şi mai ales de timp. Adică… nu văd de ce aş pierde 7 minute din viaţă ascultând pe cineva spunând nişte lucruri pe care le pot citi în fix 1 minut, ori mai multe dacă decid că subiectul merită.

webstock 2015

Pe de altă parte, statistic vorbind, puţini sunt cei care dau suficient de bine pe monitor încât să se apuce de astfel de proiecte. Probabil acesta e principalul motiv pentru care blog-ul personal în varianta scrisă nu îşi va pierde din importanţă.

Dacă vorbim însă de proiecte, campanii ori generic de content de companie, lucrurile stau un pic altfel. Aici conţinutul video e cel care primează, din motive lesne de înţeles.

Webstock 2015, ediţia cu numărul 8 a celui mai important eveniment offline pentru social media din România, are loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015 şi e organizat de Evensys şi Vodafone Romania.

Ocazie de networking, punct de întâlnire între bloggeri, agenţii şi companii, Webstock Awards premiază de asemenea cele mai interesante proiecte din online.

Cele 12 categorii anunţate pentru acest an, şi care vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Au fost anunţate deja proiectele ce au trecut de preselecţie: http://www.2015.webstock.ro/premii/ – click pe categorii pentru detalii).
Noutatea acestei ediţii este categoria “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezenta majora in mediul online si social media din Romania, indiferent de domeniul din care face parte. De menţionat că puteţi vota favoritul pana pe 27 septembrie inclusiv.

Cei care doresc să participe, bloggeri, profesionişti din domeniu ori companii, au mai mule variante, puteţi solicita o invitatie până pe 25 septembrie.

Toate informaţiile despre Webstock 2015 sunt disponibile pe:
www.2015.webstock.ro
www.twitter.com/webstockro
www.facebook.com/webstock

Acestea fiind spuse, ne recitim în seara de 2 octombrie, ori pe 3 dimineaţă, cu detalii şi impresii după o zi full de online, social media şi socializare la Webstock 2015.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.