OST FEST 2012 – despre decizii inspirate!?

February 25, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

OST FEST 2012 va avea loc între 15 şi 17 iunie la Romexpo din Bucureşti        şi este practic a treia editie a OST MOUNTAIN FEST organizat în 2010 şi 2011 la Buşteni şi Râşnov.

În toamnă, când am aflat că OST FEST 2012 va avea loc la Bucureşti am avut aşa un sentiment de regret şi o reţinere, în ideea că se renunţă la identitatea si specificul festivalului, adică partea cu Mountain.

Între timp organizatorii, Project Events care s-au alăturat (nu cunosc detaliile aşa că voi spune generic ca s-au alăturat) celor de la Cavaleria Events au anunţat nume ca: Megadeth, Europe, Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir aşa că am început să îmi reconsider poziţia, din perspectiva unuia care cunoaşte greutatea acestor nume pe scena rock.

E un line-up care va suna în mod cert foarte bine.


Toate detaliile despre OST FEST 2012 le găsiţi aici.

În momentul de faţă pare că decizia Cavaleria Events (cred că ei erau în spatele OST Mountain FEST) de a schimba profilul festivalului, de a-i implica pe cei de la  Project Events şi de a aduce festivalul la Bucureşti e una inspirată.

Megadeth, Europe, OverkillLake of Tears si W.A.S.P. Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir plus încă alte nume, ne vor demonstra dacă e aşa sau nu, intre 15 şi17 iunie 2012 la Romexpo din Bucureşti.

Sau credeţi că ar fi fost mai interesant în continuare un OST Mountain FEST care să se adreseze mai degrabă cunoscătorilor şi să aducă pe scenă în principal trupe româneşti aflate mai mult sau mai puţin la început?

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.