Piesa de duminică: Linkin Park – In The End

September 23, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica
linkin park, in the end, the whale

Linkin ParkIn the end e alegerea din această săptămână pentru piesa de duminică.  Linkin Park e una din trupele pe care le-am văzut live în 2012, în plus, zilele trecute au devenit prima trupă rock cu 1 miliard de vizualizări pe youtube.

linkin park, in the end, the whale

Hybrid Theory apărut in 2000 e albumul de debut al baieţilor de la Linkin Park şi include două din piesele lor emblematice, Crawling si In the End. Ambele au beneficiat de videoclipuri deosebite pentru perioada respectivă.

In The End a fost ultimul single lansat, în noiembrie 2001, a reuşit însă ce nu reuşiseră celelalte Papercut, Crawling si One step closer, anume să ajungă până pe locul doi in Billboard 100.

De videoclipul animat isi amintesc cu siguranta toti cei care l-au văzut măcar o dată.


Videoclipul In the End a strâns în total peste 100 de mii de vizualizări (deşi a fost postat pe youtube, abia în 2007) şi are o contributie importanta la cele peste 1 miliard de vizualizări strânse de Linkin Park pe linkinparktv (youtube) o realizare de notat pentru o trupă rock, chiar dacă din multe de vedere recordurile astea de youtube sunt irelevante.

În încheiere vă invit să găsiti balena celor de la Linkin Park şi vă  aştept peste o săptămână cu o altă propunere la Piesa de Duminică.

 

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.