Plăcerea de a scrie. 3 ani cu Citadinul

February 10, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

Încă de la articolele în care prezentam Citadinul am tot făcut planuri şi am despicat firul în patru, după care în două, despre ce, cum şi ce îmi propun să fac eu pe aici, obicei pe care văd că l-am tot reluat în fiecare zi de 10 februarie.

citadinul 3

Astăzi o să mă refer la ceea ce cred că e partea cea mai importantă după aceşti 3 ani, anume faptul că am regăsit plăcerea de a scrie şi culmea e, că o dată cu relaxarea parcă am şi mai multă inspiraţie în alegerea subiectelor (sau cel puţin aşa mi se pare mie).

Am avut nevoie de ceva timp, inclusiv de o perioadă fără presiunea rutinei zilnice cu o mulţime de articole de postat prin alte părţi şi program corporatist, ca să ajung la concluziile astea. Ceea ce nu e neapărat un lucru de lăudat.

Nu mi-am propus în nici un moment vreun obiectiv legat de monetizare pentru Citadinul, încă cred că e pe undeva normal că ma întreb şi eu, că tot au trecut 3 ani, cum ar fi stat lururile azi dacă în urmă cu ceva vreme aş fi scris într-un fel sau altul. Lăsând la o parte discuţiile despre ce “ar fi fost dacă” nu-mi rămâne decât ca pe viitor să pun accentul pe laturile, pe zonele în care am realizat că am rămas dator, sau că o mai mare atenţie acordată acelor aspecte ar aduce un plus proiectului.

Ceea ce voi şi încerca să fac. Fără presiui, fără planuri bătute în cuie, sper ca în 2015 să pot nota câteva lucruri deosebite în articolul aniversar.

În încheiere, le mulţumesc celor care sunt alături de mine cu articole, sugestii, feedbackşi suport tehnic.

Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că mă urmăriti şi sper să reuşesc să vă propun articole interesante, mai mult asau mai puţin inedite şi nu în ultimul rând utile.

Eu îmi doresc în primul rând să pot spune şi peste un an că plăcerea de a scrie a rămas aceeaşi.

2 comments

  • Reply

    bogdan / 10 Feb

    La cat mai multe interviuri 🙂 Vin pentru orice, dar pentru ele si revin 😉

  • Reply

    citadinul / 10 Feb

    o sa incerc sa nu mai treaca mai mult de 3-4 saptamani intre interviuri, si eventual sa gasesc si interlocutori din alte zone de interes, nu doar din muzica.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.