Premiile GoPo 2011

March 10, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Film

Cinematorgrafia românească a câştigat mult în personalitate în ultimii ani şi începe să îşi creez propriile repere. Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, organizează cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo. Evenimentul realizat cu sprijinul Babel Communications, al Centrului Naţional al Cinematografiei şi Ministerulului Culturii şi Ptrimoniului premiază anual cele mai bune creaţii din cinematografiea românească din anul precedent. Gala va avea loc pe 28 martie 2011 la Crystal Palace Ballrooms, acolo unde îşi vor da întâlnire actori, regizori, scenarişti, producători, distribuitori de film şi bineînţeles cinefili.

În concursul propriu zis au intrat 56 de producţii româneşti, 12 lungmetraje, 6 filme de scurt metraj şi 5 documentare. Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată aici. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma votului a mai mult de 400 de profesionişti din industria românească de profil.

Gala va putea fi urmărită de toţi cei interesaţi în direct pe ProCinema, online, pe www.premiilegopo.roşi www.procinema.ro, dar şi în aer liber, pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, din Bucureşti.

www.premiilegopo.ro vă oferă absolut toate detaliile legate de eveniment.

Până în 28 martie o să încerc să văd măcar o parte din titlurile de la lungmetraje şi o să încer să revin cu impresii şi eventuale comentarii.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.