Pseudojurnal: Timpul

March 20, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice


(sursa foto)
Au trecut trei săptămâni de la prima postare şi două de când reuşesc să scriu zilnic. Două săptămâni după care pot spune că sunt încă în perioada de tatonări, de adaptare, din perspectiva unei discipline a scrisului, dar şi a unei direcţii tematice, care probabil vor veni în timp, de la sine.

Au fost două săptămâni în care principalul „inamic” ca să spun aşa, a fost timpul şi gestionarea lui, mai exact adaptarea la toate schimbările neprevăzute ale programului meu zilnic. Recunosc, atunci când mi-am făcut primele estimări, am fost un pic optimist în ceea ce priveşte capacitatea mea de lucru seara, după o zi petrecută tot în faţa calculatorului. Realitatea e că la un moment dat nu mai merge. Fireşte, cred că şi asta se va rezolva în timp, prin disciplină.

În definitiv, mă aşteptam la probleme de genul ăsta, aşa că surpriza nu e foarte mare. Am descoperit în schimb că nu e nevoie să îmi fac griji cu privire la subiectele de articole, din contră îmi e foarte greu să aleg dintre toate subiectele despre care aş vrea să scriu. În seara asta, documentul mei de lucru Idei pentru azi are aproape 30 de titluri.

Dar despre asta probabil duminica viitoare.

2 comments

 • Reply

  Djinn / 20 Mar

  La fel simt si eu, dupa o zi petrecuta in fata calculatorului, la lucru, nu mai pot si seara sa fac acelasi lucru. Creierul meu simte nevoia sa se destinda 😉

  • Reply

   citadinul / 21 Mar

   Da, cam aşa, parcă refuză să mai coopereze 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.