Revista de Suspans revine. Din 13 ianuarie 2016

January 5, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Media

Revista de Suspans revine, fix miercuri pe 13 ianuarie 2016 cu numărul 22, un număr ce readuce online multe surprize pentru amatoriii de literatură poliţistă, horror şi fantasy.

În cazul în care nu aţi trecut până acum “pragul” celor de la Revista de Suspans am şi câteva precizări; RdS este o publicație lunară care își propune să promoveze literatura de suspans românească, oferind un spaţiu de întâlnire autorilor și cititorilor interesaţi să  se informeze sau să discute despre acest fenomen.

După scurta mea introducere, vă propun în cele ce urmează invitaţia pe care ne-o adresează Cezarina Nicolae, redactor-şef al Revistei de Suspans cu exact o săptămână înainte de relansare.

După o pauză de jumătate de an, Revista de Suspans a îmbrăcat haine noi și se pregătește să revină în atenția publicului iubitor de literatură polițistă, horror, fantasy și nu numai, cu un nou număr. Numărul 22, care va fi disponibil online în cea mai puțin ghinionistă zi a anului – 13 ianuarie.

 

Așa cum v-am obișnuit deja din edițiile anterioare, pe pagina revistei noastre veți putea citi proză, eseuri, știri, recenzii de carte și de fim, interviuri cu autori români și străini.

Veți regăsi o parte dintre rubricile voastre preferate, dar și articole noi, pe care sperăm să le îndrăgiți în egală măsură.

 

Vă așteptăm să vizitați http://revistadesuspans.ro pe 13 ianuarie 2016, începând cu orele 9:00. Și să reveniți, apoi, în fiecare lună pe data de 13, pentru o nouă porție de suspans.

 

Lectură plăcută!

 

Iar dacă vă pasionează cu adevărat acest gen de literatură şi aveţi prin sertar vreo text, am un indiciu pentru voi, secţiunea Ghidul colaboratorului.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.