Saptamana ADfel 15-21 august la Fabrica din Bucuresti

August 14, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Media

Când spui publicitate, te gândeşti în primă instanţă fie la pauzele enervante din timpul programelor Tv, fie la afişele care te agresează în toate spaţiile publice. Cu toate astea, trecând peste percepţia comună, industria publicitară poate fi privită şi din alte perspective, care o fac un pic mai interesantă.

Deşi n-am avut ocazia să lucrez în industria publicitară, urmăresc întotdeauna două aspecte atunci când vreun material publicitar (oricare ar fi suportul lui) îmi atrage atenţia. Pe de o parte e interesant de văzut modul în care se reuşeşte adecvarea mesajului la publicul ţintă şi de descoperit mesajele transmise în mod direct sau doar sugerate şi în ce măsură se potrivesc cu produsul sau serviciul oferti. Pe de altă parte unele producţii publicitare pot fi considerate pe bună dreptate mici opere de artă, prin concept şi prin realizarea ideii.

Evenimentul care începe mâine la Bucureşti în clubul Fabrica, ADfel  2011, e a şasea ediţie a unei manifestări interesante tocmai pentru ccă oferă o altă perspectivă asupra publicităţii :

ADfel, evenimentul care ofera in fiecare an o saptamana de branded entertainment, se va desfasura anul acesta intr-un spatiu nou: Club Fabrica. Organizat de IQads si 24-FUN, ADfel a ajuns la a sasea editie, care va avea loc in perioada 15-21 august si va crea experiente inedite in jurul brandurilor curajoase pe un teren complex de joaca. Ideile neconventionale vor prinde viata anul acesta in spatii din cele mai diverse: terasa, pub, club, sala de biliard, spatiu de antrenament pentru slackline, precum si un skatepark indoor.

Saptamana ADfel este acea perioada a anului in care este celebrata puterea gandirii neconventionale, oferind publicului experiente de brand neasteptate. In acelasi timp, ADfel este un prilej de celebrare a mintilor curioase, a celor care gusta un gen aparte de distractie, care presupune joc, interactiune si descoperire. (adfel.iqads.ro)

Nu o să mă refera ici la tot programul, îl găsiţi via linkul de mai sus, şi pe pagina de facebook a oamenilor. Pe mine mă interesează strict Ziua Culturală, care va ave loc miercuri, pe 17 august.

… în cadrul căreia îşi vor promova programele într-un mod neconvenţional 14 branduri de organizaţii culturale, ecologice sau din zona educaţională, cum ar fi: Institutul Cultural Român, One World Romania, Mai Mult Verde, atitudine, ADVICE Students.

Dacă voi şi reuşi să ajung la Ziua Culturală de la ADfel 2011, o să revin cu impresii.

1 comments

  • Reply

    Adfel 2011 / 15 Aug

    Un festival cu adevarat altfel; editia de anul trecut a fost una foarte reusita. Felicitari organizatorilor.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.