Schimbări la Citadinul

December 30, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

În 2015 ultimul articol al anului nu e unul cu topuri, clasamente şi statistici, e însă un articol la care mă gândesc de câteva săptămâni.

Iniţial urma să anunţe faptul că voi lua o pauza de câteva luni.

 

În contextul celor întâmplate la Colectiv, dar şi al protestelor sincere de după aceea, soldate cu un rezultat care nici acum nu e tocmai clar, o bună perioadă nu am mai găsit nici o motivaţie să mai scriu.

Am constatat de asemenea că anul acesta, mai mult ca oricând, lista articolelor de prin drafturi şi a ideilor de articol niciodată scrise, e mai interesantă decât cea a materialelor pe care le-am scris efectiv.

Nu în ultimul rând, vreau să acord mai multă atenţie altor proiecte, despre care voi vorbi la momentul potrivit şi aici, proiecte care pe viitor mi-ar putea permite să transform cu adevărat Citadinul într-un spaţiu cultural, aşa cum am încercat, dar cum nu o pot face în contextul de acum.

 

Timpul e într-adevăr un sfetnic bun, iar ideea de a renunţa la scris s-a transformat îm ideea de a schimba un pic nu neapărat conceptul cât tipul de conţinut.

În consecinţă, în următorele luni nu voi mai posta articole despre concerte, piese de teatru, vernisaje, târguri de carte, expoziţii sau orice alt eveniment decât sub formă de cronică post-eveniment, în cazul în care voi trece pe acolo.

Primesc şi astăzi multe comunicate, citesc în fiecare zi despre lucruri interesante şi care merită să fie promovate. O să continui să o fac pe facebook (www.facebook.com/Citadinul.ro/) acolo unde am posibilitatea de altfel să postez mult mai multe subiecte şi unde vreau să fac lucrurile un pic mai dinamice.

Voi reveni cât de curând şi pe site, în primul rând cu cărţi, am câteva restanţe care nu vreau să se piardă, dar şi cu noi interviuri, o rubrică la care nu vreau să renunţ.

 

Noutatea ar fi că mă voi opri mult mai mult la subiectele din cotidian, urmează un an cu alegeri locale, desemnarea titlului de Capitatala Europeană a Culturii, discuţiile despre fumat continuă, spaţiile underground de concert se tot închid… bref, subiectele nu sunt niciodată o problemă.

 

Mai în glumă, mai în serios, pentru moment Citadinul se transformă în blog,

 

Să ne reîntâlnim cu bine pe final de 2016 cu un articol în care să povestesc despre ce am făcut, după un an plin şi reuşit.

0 comments

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori