Snarky Puppy au lansat Family Dinner vol. 1 (album live)

September 24, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Snarky Puppy, trupa de instrumentiști din Texas pe care o vom vedea pe 22 octombrie la București, lansează astăzi CD/DVD-ul live Family Dinner volume 1. Dacă sunteți fani Snarky Puppy ați ascultat deja piesele lansate în fiecare zi de luni pe canalul oficial de youtube al trupei.

family dinner snarky

Family Dinner volume 1 a fost înregistrat pe 8 martie 2013 în Vancouver la The Jefferson Center, Snarky Puppy organizând această sesiune live și cu scopul de a oferi un srpijin acestui centru local de activități care găzduiește mulți artiști tineri locali și care va beneficia și de o parte din încasările generate de album.

Snarky Puppy au invitat publicul și o serie de artiști legați într-un fel sau altul de ideea proiectului și a ieșit o sesiune live cu adevărat deosebită, o pledoarie pentru muzica live, o pledoarie pentru jazz și pentru tot ce înseamnă să cânți din plăcere. Invitații celor de la Snarky Puppy au fost Lalah Hathaway, N’Dambi, Lucy Woodward, Chantae Cann, Malika Tirolien, Magda Giannikou, Shayna Steele și Tony Scherr.


A ieșit o poveste foarte faină cu mult jazz, R&B, Gospel și Blues cu artiștii și publicul prezent reușind să creeze o atmosferă deosebită. CD-ul include 8 piese, în timp ce varianta DVD aduce ca bonus încă alte 7 înregistrări, cu aceiași artiști.

Tracklist – CD

1. Free Your Dreams (feat. Chantae Cann)
2. Gone Under (feat. Shayna Steele)
3. Deep (feat. N’Dambi)
4. Amour T’es La (feat. Magda Giannikou)
5. Something (feat. Lalah Hathaway)
6. Too Hot To Last (feat. Lucy Woodward)
7. Turned Away (cu Tony Scherr)
8. I’m Not The One (feat. Malika Tirolien)

DVD Bonus

Da Da’n Da (feat. Chantae Cann)
He Got Away (feat. Lucy Woodward)
Sew (feat. Malika Tirolien)
Only Love (feat. Judi Jackson)
I’ll Do Me (feat. Jayna Brown)
Black Sheep (feat. Tony Scherr)
Asa Me No Bow (feat. Magda Giannikou)

Snarky PuppyFamily Dinner volume 1 e disponibil începând de astăzi și poate fi achiziționat online, iar peste câteva săptămâni îi putem vedea pe băieți și live, la The Silver Church,

Concertul este organizat de Twin Arts și are loc pe 22 octombrie 2013 iar biletele sunt bineînțeles deja disponibile, de fapt toate informațiile despre eveniment și mai multe detalii despre trupă se găsesc pe www.twinarts.ro.

Acestea fiind spuse, vă las să descoperiți noul material Snarky Puppy și.. vă dau întâlnire la concertul propus de Twin Arts in The Silver Church.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.