Sting la Romexpo – Setlist posibil – 31 iulie 2013

July 31, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Sting și Mike and The Mechanics alături de care urcă pe scenă și James Walsh vor susține peste doar câteva ore un concert la Romexpo din București, eveniment organizat de D&D East Entertainment alături de Marcel Avram si East European Events. Este ultimul concert din turneul Back To Bass, în perioada următoare Sting pregătindu-se pentru lansarea noului material, The Last Ship.

sting 2012

(sursa foto)

Ca să știm la ce să ne așteptăm, am făcut un scurt research și plecând de la ceea ce a cântat în ultima parte a turneului Back To Bass 2013, în linii mari cred că pot schița setlist-ul pe care ni-l va oferi Sting în seara asta.

În ceea ce-i privește pe Mike & The Mechanics e greu de prevăzut un setlist, mai ales în condițiile în care care nu știu exact nici cât vor cânta. Trupa nu se află propriu zis în turneu, practic ei pregătesc un eveniment important pentru anul viitor, Mike & The Mechanics The Living Years 25th Anniversary Tour care va debuta in februarie 2014. E de așteptat totuși ca din setlist-ul de azi să nu lipsească piese ca Get Up, Another Cup of Coffee, The Living Years, Over My Shoulder, All I Need Is a Miracle sau Word of Mouth.

În ceea ce privește setlist-ul lui Sting, dacă e să ne luăm după ultimele concerte, la București vom asculta probabil 20 de piese, cu nu mai puțin de 3 bis-uri, sau encore, cum li se spune în ultima vreme. Iar setlist-ul ar putea să arate cam așa:

 1. If I ever lose my faith in you
 2. Every little thing she does is magic (The Police)
 3. Englishman in New York
 4. All this time
 5. Seven Days
 6. Fields of Gold
 7. I hung my head
 8. Driven to tears (The Police)
 9. Heavy Clud No Rain
 10. Message in a bottle (The Police)
 11. Shape of my heart
 12. The hound of winter
 13. Wrapped around your finger (The Police)
 14. De Do Do Do, De Da Da Da (The Police)
 15. Roxanne (The Police)

  Encore
 16. Desert rose
 17. King of pain (The Police)
 18. Every Breath You Take (The Police)
 19. Next to you
 20. Fragile

Așa ar putea arăta un posibil setlist pentru concertul Sting de la Romexpo de pe 31 iulie, vom afla în curând ce va fi exact. Dacă nu aveți încă bilet, sau dacă vreți alte detalii, puteți afla mai multe aici.

Așa cum spuneam la început, concertul de la București e ultimul din Back To Bass Tour 2013, Sting urmând să lanseze în septembrie albumul The Last Ship, album de pe care am putut deja asculta o primă piesă, Practical Arrangement.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să așteptăm concertul din această seară, și să sperăm că vom păcăli ploaia.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.