Sting, un englez la Romexpo – București

June 15, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica
sting, concert, bucuresti, romexpo

Sting revine la Bucuresti cu turneul Back To Bass, concertul are loc la Romexpo București pe 31 iulie 2013. În deschidere vom avea ocazia să îi vedem pe Mike & The Mechanics și James Walsh. Turneul lui Sting – Back to Bass a început în mai, iar concertul de la București e organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

sting, concert, bucuresti, romexpo

Back To Bass Tour e organizat de Live Nation și a început încă din 2011, concertul de pe 31 iulie de la București va încheia această etapă, Sting urmând să intre după aceea în pregătirile pentru lansarea albumului The Last Ship, primul album de studio lansat în ultimii 10 ani, de la Sacred Love încoace.

La Romexpo artistul britanic va fi însoțit de 5 instrumentiști în frunte cu Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce). Sting propune în acest turneu un setlist cu cele mai cunoscute / apreciate / de succes piese ale lui dar pentru că se apropie și lansarea noului album poate vom avea parte și de piese noi.

StingAn Englishman in New York

Mike & The Mechanics si James Walsh au fost invitati de Sting sa cante in deschiderea concertului sau de la Bucuresti. Despre istoria Mike & The Mechanics ar fi multe de spus. Trupa a fost lansată de Mike Rutherford, unul din oamenii din spatele Genesis, în 1985 și avea inițial doi soliști, pe Paul Carrack si Paul Young. Până în iulie 2000 când îl pierd pe Paul Young, Mike & The Mechanics au lansat nu mai puțin de șase albume și piese ca Silent Running (On Dangerous Ground). All I Need Is a Miracle, Word of Mouth, Over My Shoulder sau Another Cup of Coffee.

Au urmat apoi 10 ani de pauză cu o mică excepție în 2004 atunci când au lansat și amterialul Rewind, pentru ca în 2010 Mike Rutherford să strângă încă o dată rândurile alături de solistul vocal britanic Andrew Roachford și actorul, cântărețul și dansatorul canadian Tim Howar, Anthony Drennan, Luke Juby și Gary Wallis, împreună cu care a lansat în 2011 nou material de studio, intitulat The Road.

Pe scena de la Romexpo din București îl vor avea alături și pe James Walsh care va deschide evenimentul.

Mike & The MechanicsAll I need is a Miracle 

Biletele pentru concertul Sting + Mike & The Mechanics și James Walsh de pe 31 iulie 2013 costa:

Tribuna/Pe scaune – 479,25 lei,
Golden Circle (promo) – 272,64 lei,
Silver Circle (promo) – 204,40 lei
Acces general (promo) – 144,84 lei.

Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general –181,05 lei.

Sting e unul din artiștii care au revenit cu plăcere în România oferind de fiecare dată un spectacol deosebit.  Concertul pe care îl susține împreună cu Mike & The Mechanics și James Walsh va avea loc așadar la Romexpo din București pe 31 iulie 2013.

Mai multe detalii puteți afla pe siteul organizatorilor: D&D East Entertainment și pe pagina de facebook ddeast.

La care din concertele lui Sting ați mai ajuns, sau asta va fi o premieră?

2 comments

  • Reply

    Sting – Practical Arrangement / The Last Ship / 22 Jul

    […] Sting se află zilele acestea în ultima parte a tuneului Turneul lui Sting – Back to Bass, turneu ce se va încheia chiar cu concertul de la București de pe 31 iulie 2013, concert organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment. (Pe scena de la Romexpo îi mai mai vedem și pe Mike & The Mechanics). […]

  • Reply

    Sting la Romexpo – Setlist posibil - 31 iulie 2013 / 31 Jul

    […] Așa ar putea arăta un posibil setlist pentru concertul Sting de la Romexpo de pe 31 iulie, vom afla în curând ce va fi exact. Dacă nu aveți încă bilet, sau dacă vreți alte detalii, puteți afla mai multe aici. […]

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.