Street Delivery 2013 (program)

June 12, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Street Delivery 2013 are loc între 14 și 16 iunie 2013 la București, Timișoara și, în premieră, la Iași. Cele trei zile de concerte, happening-uri, expoziții, workshop-uri sau proiecții își propun ca în fiecare an să redea spațiul public locuitorilor și să stabilească o apropiere emoțională între aceștia și strada pe care trec deobicei atât de nepăsători.

Street-Delivery-20131

Street Delivery a ajuns la ediția a 8-a în București, și are loc pe deja tradiționala locație de pe strada Pictor Arthur Verona, în timp ce la Timișoara cea de-a 7-a ediție va închide din nou strada Mercy. În Iași se desfășoară pentru prima dată o ediție Street Delivery, iar locația aleasă e strada Vasile Pogor.

Cele trei zile de Street Delivery propun evenimente în cadrul mai multor secțiuni, de la arhitectură și urbanism, arte vizuale, ecologie, până la ateliere, evenimente de teatru, dans, concerte si proiecții de film.

Întrucît sunt deja trei locații și trei zile de evenimente programulr ar fi deja imposibil de detaliat, așa că, foarte pe scurt iată ce trupe putem asculta la Street Delivery 2013:

București – avem parte de Red Bull Music Academy Workshop with Benji B, în timp ce la platane îi mai vedem pe VRT, Tremour, Mighty Boogie, Irie Warriors Session îar pe scenă urcă Silent Strike și Kazi Ploae , Vali Umbra, Space Needle, Stand High Patrol, Shadowbox, AFO, Norzeatic + Live band, Poetrip, Subcarpati, Chimie, Flou Rege sau LOUNGERIE II, asta ca să amintesc doar câteva nume.

Timișoara – Coma cu un show acustic, YellLow, Aria Urbană, Jazzadezz, Emil Kindlein, Luiza Zan, Who:Ratio, We Singing Colors sunt câteva din numele care se ocupă de muzică.

Vineri am însă încă o propunere pentru voi, Akua Naru & The Digflo Band + Norzeatic în Setup Venue!

Iași – Silent Strike & Dan Basu, Lights Out, Rava, Baba Dochia, Glasgow, Beat Poetry și mulți alții.

Celor interesați le propun link-uri directe către streetdelivery.ro sau paginile de facebook ale evenimentelor din București, Timișoara și Iași, acolo unde puteți găsi ultimele detalii despre cele trei zile de Street Delivery 2013.

De recomandat, nici nu știu ce să vă recomand, eu voi ajunge anul acesta la câteva din evenimentele de pe Arthur Verona, de unde sper să mă întorc măcar cu câteva poze reuștite.

Vouă ce vă face cu ochiul dintre cele anunțate de organizatorii Street Delivery – București, Timișoara sau Iași?

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.