Târg de Primăvară la Fundația Calea Victoriei- sâmbătă 27 februarie

February 22, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Aranjamente florale, bijuterii delicate, poșete vintage, deserturi fine, mărțișoare din porțelan, cosmetice naturale, tentaţii deosebite cu care ne aşteaptă Fundaţia Calea Victoriei în acest weekend.

Târgul de Primăvară 2016 are loc sâmbătă, 27 februarie, între 11:00-19:00, iar organizatorii ne invită să ne bucurăm de creațiile unor designeri și artiști talentați și ne propun cadouri cu gust pentru 1 și 8 Martie.

La târg vor fi de asemenea dispoibile VOUCHERE CADOU – valorice sau pentru anumite cursuri ale fundației.

Cursurile din programul lunii martie vor avea 15% reducere în ziua târgului.

Dacă alegeţi să mergeţi sâmbătă în casa luminoasă din Popa Soare 40, vă veți desfăta cu mirosul seducător al săpunurilor naturale de la Formula Naturală, de prospețimea aranjamentelor florale create de The Sisters sau de lumânările din soia în ceșcuțele cochete de la Cup&Candle.

Veți fi fermecați de bijuteriile cu pietre semiprețioase marca Gemstore, accesoriile din porțelan pictat cu aur realizate de Brândușa Ungurașu, de podoabele delicate din mătase create Gina Cimpoca sau colierele rafinate imaginate de Magazinul de perle.

Iubitorilor de artă și obiecte hand-made le recomandăm ilustrațiile animate de personaje ghidușe, semnate Arina Gheorghiță, mărțișoarele, broșele și colierele pictate manual de Șapte Pisici sau poșetele handmade cu imprimeuri surprinzătoare de la Mamisi.

Ne vom delecta simțurile cu dulcețuri savuroase de clementine, pepene galben și fructul pasiunii de la Fabrica de Dulcețuri sau cu macarons și alte delicatese pregătite de Cristine de Casa și cu snacksuri de calitate plus gustări bio de la Șugăraș.

Prietenii noștri de la Revista DOR vă așteaptă cu abonamente la Revistă și minunate povești din culise, iar Moara de Hârtie ne va surprinde cu frumoasele carnețele cu motive populare românești, cusute manual, din hârtie reciclată și mărțișoare din carte veche și hârtie manuală.

 

Intrarea la târg este liberă.
Programul târgului: Sâmbătă, 27 februarie, 11.00 – 19.00
Loc: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

0 comments

Leave a reply

Toti pentru POLI #incepe

Fundaţia Calea Victoriei

Abonare

Titlul articolului direct în mail

#nuinseamnanu

ASU POLI Centrul de Copii si Juniori