Teaser Vacanță

August 10, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Probabil mai corect ar fi teaser la vacanță sau teaser de vacanță. Întotdeauna m-a amuzat ideea asta de teaser la piese și videoclipuri, si orice se mai pretează la asta, nu neapărat într-un sens bun, dar mi s-a părut suficient de haios încât să o adaptez în titlu.

Pe scurt, în week-end, începând de vineri pe seară până luni, am fost în ceea ce am denumit mai în glumă sau în serios teaser de vacanță, sau mai în glumă.  Asta pentru că au fost trei zile departe de locatia obișnuită, cum multă verdeață, apă și mai ales fără îmbulzeala și agitația și… mă opresc aici, cotidiană.  Trei zile în care am realizat de fapt câtă nevoie am de o vacanță, de o schimbare totală de ritm si de peisaj. Nu știu dacă o să fie așa cum ziceam săptămâna trecută că mi-aș dori să fie un concediu/vacanță, dar cred că într-o primă fază aș fi fericit să pot dormi mai mult și să nu mai stau în fața calculatorului decât pentru Socceproject si Citadinul. 

Oricum e poate mult spus că am fost în vacanță, fie ea și în varianta teaser, pentru că mai mult am stat să traduc contracte decât pe plaja de mai sus.  Ocazie cu care m-am învățat minte și pe viitor o să evit combinațiile de genul ăsta.

În concluzie nu îmi rămâne decât să aștept continuarea teaserului, adică vacanța în sine.

(Poza e făcută cu telefonul, și e postată intenționat. Îmi cer anticipat scuze pentru cei care s-ar putea simți lezați de calitatea ei :P)

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.