TiPtiL lansează COLAJ – albumul de debut!

May 10, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

TiPtiL pregătesc lansarea albumului de debut, intitulat COLAJ, ce va avea loc în Bucureşti, la Studio Hermes, joi, pe 22 mai 2014. Prietenii trupei ştiu deja, ca deobicei, concertul va fi un exercițiu pentru simțuri, o reprezentație plină de ritm și culoare, așa cum stă bine unei trupe punk-jazz sau, cum se autointitulează, jazzaggaefunkdancefun.

tiptil colaj

La începutul lunii februarie am avut un interviu cu Bujor Stoicovici, iată că la mai puţin de 3 luni, avem un prim răspuns la întrebarea legată de planurile de viitor.

Trupa TiPtiL a debutat în 2009 aşa că putem spune că primul album, „Colaj”, care va fi lansat prin concertul de pe 22 mai 2014, de la Studio Hermes din București (Str. Șelari 16) s-a lăsat măcar aşa un pic aşteptat timp în care, e drept, am putut să ne bucurăm live de jazzaggaefunkdancefun.

Apariție unică în peisajul muzical românesc, TiPtiL își consolidează acum soundul fresh și prin acest material discografic care include toate single-urile formației lansate până în prezent.

Albumul a fost înregistrat în studiourile IPT Recordings, SAE Bucharest și FAT Music, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica albumului „Colaj” este realizată de Alexe Popescu, iar fotografiile sunt semnate de Mihai Barbu.

„Colaj” are și un invitat special – BuFu (Cheia Soul) pentru piesele „Cu capu-n nori” și „Express Yourself”. Toate compozițiile incluse pe album poartă semnăturile membrilor trupei (actuali și mai vechi). Primul extras, „Imaginea ta”, va beneficia și de un videoclip semnat Tudor Olaru, care va fi lansat la începutul lunii mai.

Bagajul muzical al trupei TiPtiL, înființată în anul 2009, are greutate adunată din experienţa muzicală variată a fiecaruia dintre membrii săi: Bujor Stoicovici (bas, contrabass), Cristian Crețu (chitară electrică și acustică), Ciprian Moisescu (baterie), Ioana Constantin (voce) și Silvana Helal (voce). De aici și… COLAJ.

Ultimele detalii legate de evenimentul de lansare vor fi disponibile pe pagina evenimentului, iar pentru rezervări puteţi suna la 0757.111.111.

TiPtiL, live, lansare COLAJ – joi, pe 22 mai 2014, in Hermes se lasă cu jazzaggaefunkdancefun.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.